Caviar instant firming action face and neck mask 30ml Propharm

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7939
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Εταιρεία Propharm
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123396454
Μάσκα Προσώπου και λαιμού με άμεση συσφιγκτική δράση από την εταιρία Propharm. Η πλούσια σε εξειδικευμένα ενεργά συστατικά σύνθεσή της, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος, απαλύνει την αφυδατωμένη επιδερμίδα, καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα συσφίγγει και αναδομεί το δέρμα, χαρίζοντας μοναδική λάμψη και υγεία στο πρόσωπο. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Το εκχύλισμα χαβιάρι από οξύρρυγχο είναι ένα ιδιαίτερα ευεργετικό συστατικό, πλούσιο σε αμινοξέα, πρωτεΐνες, βιταμίνες, ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά, ουσίες που ενισχύουν τον κυτταρικό μεταβολισμό και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου που είναι απαραίτητα για τη δομή και τη ζωτικότητα της επιδερμίδας βοηθώντας με τον τρόπο αυτό την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και αναδόμησης της επιδερμίδας.

Το εκχύλισμα του φυκιού σπιρουλίνα, γνωστό για την πολυδιάστατη δράση του, διαθέτει ισχυρές ενυδατικές, και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πλούσια αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες αποτρέποντας τη βλάβη του δέρματος που μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη ρυτίδων και άλλων σημαδιών γήρανσης, ενώ χάρη στα σημαντικά αμινοξέα της σύστασής του, διατηρεί το δέρμα, σφριγηλό και υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα.

Ο φυσικός πολυσακχαρίτης πουλλουλάνη δημιουργεί στην επιφάνεια της επιδερμίδας ένα προστατευτικό φιλμ, το οποίο χαρίζει έντονα συσφιγκτική αίσθηση,
κάνοντας το δέρμα να δείχνει αναζωογονημένο και σφριγηλό.
Το ελαιόλαδο, πηγή πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονεί, θρέφει, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο, απαλό και ελαστικό.

Το σταφυλέλαιο είναι πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ (ω-6 λιπαρό οξύ), πολυφαινόλες και βιταμίνες, ουσίες με αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, μαλακτικές και αναπλαστικές ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην αναζωογόνηση των κυττάρων και των ιστών του δέρματος, επιβραδύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης, ενώ προάγουν και την βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, χαρίζοντας στο δέρμα αίσθηση μεταξένιας απαλότητας.

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί, μεταξύ άλλων, έναν από τους σημαντικότερους ενυδατικούς παράγοντες, χάρη στην ικανότητα του να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, προάγοντας την καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και αποτρέποντας τα σημάδια γήρανσης.
Η προβιταμίνη Β5, με τις σπουδαίες ηρεμιστικές και αναπλαστικές ιδιότητες, διεγείρει την κυτταρική αναγέννηση και καταπραΰνει κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Χρήση: Απλώστε ένα πλούσιο στρώμα σε καθαρό πρόσωπο αποφεύγοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αφήστε για 20-25 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό. Χρησιμοποιήστε την μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα.
Επιστροφή στην κορυφή