Επανορθωτική και Συσφικτική Μάσκα Προσώπου 80ml Venus Secrets Organics

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8133
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 80 ml
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391010403
Επανορθωτική και Συσφικτική Μάσκα Προσώπου εμπλουτισμένη με γάλα γαϊδούρας, βιολογικό χυμό αλόης, εκχυλίσματα ελιάς, καλέντουλα, χαμομήλι, πρωτεΐνες σιταριού και αλλαντοΐνη με την υπογραφή της Venus Secrets Organics.
Τα πλούσια ενεργά συστατικά της, άριστα συνδυασμένα, παρέχουν ισχυρή επιδιορθωτική, συσφικτική, ενυδατική και προστατευτική δράση στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα δημιουργώντας έναν προστατευτικό φραγμό, σφραγίζουν την υγρασία στο δέρμα προστατεύοντάς το από την ξηρότητα και την ρύπανση.

Τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του γάλακτος της γαϊδούρας προσδίδουν στο δέρμα μαλακτικές και αναγεννητικές ιδιότητες, καθώς κτίζουν ένα δυνατό ιστό αυξάνοντας τις ίνες που στηρίζουν το δέρμα και του χαρίζουν βελούδινη απαλότητα, ελαστικότητα και νεανική λάμψη ενώ η αλόη, λόγω της πλούσιας σύστασής της σε νερό, αποτελεί σημαντικό ενυδατικό και αναπλαστικό παράγοντα για το δέρμα με εξαιρετικές, καταπραϋντικές, θεραπευτικές και αναγεννητικές ιδιότητες.

Το εκχύλισμα ελιάς σε συνδυασμό με τις πρωτεΐνες σιταριού ενυδατώνουν σε βάθος, αναζωογονούν και απαλύνουν την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και ελαστική.
Τα εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας καταπραΰνουν και ηρεμούν το δέρμα προστατεύοντάς το από κοκκινίλες και ερεθισμούς.
Η αλλαντοΐνη, ενυδατική, καταπραϋντική και επουλωτική, βελτιώνει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό, αναζωογονεί το δέρμα και αποκαθιστά την λάμψη και την απαλότητα.

Χρήση: Απλώστε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο. Αφήστε τη για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε καλά με νερό. Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ξηρά, ευαίσθητα και αφυδατωμένα. Συσκευασία 80ml.
Επιστροφή στην κορυφή