Κρέμα ματιών με Αγγούρι και Υαλουρονικό by Disoline Elixirio

€ 14,00 € 11,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5120
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Η κρέμα ματιών με Αγγούρι και Υαλουρονικό οξύ της εταιρίας Disoline Cosmetics προσφέρει έντονη αντιρυτιδική προστασία και ενυδάτωση. Η εντατική ενυδάτωση γύρω από την περιοχή των ματιών συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, καθιστώντας το δέρμα πιο απαλό και ανθεκτικό, ενώ προλαμβάνει τον σχηματισμό ρυτίδων.

Το αγγούρι είναι ένα μοναδικό συστατικό, γνωστό για τις αναζωογονητικές και συσφικτικές του ιδιότητες. Τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα χαρίζοντας μοναδική λάμψη και ζωντάνια στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Το υαλουρονικό οξύ, λειτουργώντας ως φυσικό "λίφτινγκ", συμβάλλει στην αναδόμηση και την ανάπλαση της επιδερμίδας, αυξάνοντας τα επίπεδα του κολλαγόνου και ενθαρρύνοντας την ανανέωση των κυττάρων. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Δεν περιέχει συνθετικά συντηρητικά ή άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες. Πωλείται σε συσκευασία των 30ml.

Χρήση: Απλώστε σε καθαρή επιδερμίδα μια μικρή ποσότητα γύρω από τα μάτια κάθε πρωί και απλώστε με ταμποναριστές κινήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή