Anti ageing Firming Eye & Lip Area Serum με βιολογικό λάδι ελιάς, λάδι argan & εκχύλισμα αγγουριού 15ml Olive Touch

€ 18,90 € 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7945
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 15 ml
Εταιρεία Olive Touch
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123390964
Αντιγηραντικός – Συσφικτικός ορός ματιών και χειλιών με την υπογραφή της εταιρίας Olive Touch. Ένα ξεχωριστό προϊόν, εμπλουτισμένο με βιολογικό λάδι ελιάς, λάδι argan, εκχυλίσματα αγγουριού και αλόης, υαλουρονικό οξύ, σύμπλεγμα βιταμινών και γάλα γαϊδουράγκαθου, συστατικά που συμβάλλουν στην εντατική θρέψη και ενυδάτωση του δέρματος,

Χάρη στην ενεργή του σύνθεση, ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ισχυρότερη αντιγηραντική προστασία. Ιδανικός για την ενίσχυση της καθημερινής περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας του προσώπου.

Ένας πολύτιμος βοηθός ομορφιάς, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.
Το βιολογικό ελαιόλαδο σε συνδυασμό με το έλαιο argan και τα εκχυλίσματα αλόης και φύλλων ελιάς, ενεργοποιούν στο μέγιστο τις διεργασίες ενυδάτωσης και ανάπλασης του δέρματος στις ευαίσθητες αυτές περιοχές του προσώπου, ενώ η σύνθεση με πολυπεπτίδια και ολιγοσακχαρίτες ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνοντας και λειαίνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων έκφρασης.

Η προβιταμίνη Β5, η βιταμίνη Ε και το υαλουρονικό οξύ βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και προάγουν την αναγέννηση νέων κυττάρων, ενώ η παρουσία της αμαμελίδας, συστατικού πλούσιου σε τανίνες και φλαβονοειδή, βοηθά στη βελτίωση της σφριγηλότητας του δέρματος. Η καφεΐνη συμβάλλει στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας και απαλύνει την όψη των μαύρων κύκλων, ενώ το γάλα γαϊδουράγκαθου, λόγω της ισχυρής αντιοξειδωτικής του δράσης, και των πλούσιων αντιγηραντικών του ιδιοτήτων, περιορίζει την επίδραση των ελεύθερων ριζών και βοηθά στην άριστη εμφάνιση του δέρματος. Τέλος, οι ευεργετικές ιδιότητες του αγγουριού εξαφανίζουν το οίδημα και τα σημάδια κούρασης από την επιδερμίδα.

Χρήση Απλώστε σε καθαρό δέρμα στην περιοχή των ματιών και των χειλιών, κάτω από την κρέμα, πρωί και βράδυ.
Συσκευασία: 15ml
Επιστροφή στην κορυφή