Olive lifting serum για σύσφιξη και αντιγήρανση με φυτικά βλαστοκύτταρα, υαλουρονικό οξύ και chichorium intybus Olivellenic

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4423
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas (Poros)
Barcode 5205544001017
Εταιρεία Olivellenic
Το olive lifting serum της εταιρίας olivellenic είναι ένας εξαιρετικά καινοτόμος ορός για το πρόσωπο και το λαιμό, ο οποίος περιέχει ένα σύνολο υπερσυμπυκνωμένων δραστικών συστατικών που προστατεύουν το δέρμα από τη φθορά του χρόνου και ενισχύουν το φυσικό μηχανισμό αναδόμησης και ανάπλασης της επιδερμίδας. Τα βραβευμένα ενεργά στοιχεία της σύνθεσής του, όπως το Neodermyl και οι μοντέρνες βιοτεχνολογικές πρώτες ύλες, όπως το Tens’Up, (chichorium intybus), ενεργοποιούν τους γηρασμένους ινοβλάστες προκαλώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και μειώνουν ορατά και “άμεσα” τις ρυτίδες και τα σημάδια κούρασης, προσφέροντας έντονη αίσθηση “Lifting” από τα πρώτα μόλις λεπτά της εφαρμογής, αλλά και μακροπρόθεσμη φροντίδα με εκπληκτικά αντιγηραντικά αποτελέσματα.
Επιπρόσθετα, το υαλουρονικό οξύ, τα φυτικά βλαστοκύτταρα, τα κόκκινα φύκια και τα υπόλοιπα φυτικά συστατικά του προϊόντος, ενυδατώνουν και συγχρόνως βελτιώνουν την σφριγηλότητα της επιδερμίδας, δίνοντάς της νεανική όψη και φυσική λάμψη. Δείτε τις λεπτές ρυτίδες να εξαλείφονται και τις βαθύτερες να εξασθενούν, ενώ το πρόσωπό σας θα δείχνει νεότερο μέρα με τη μέρα. Μετά την εφαρμογή του ορού lifting συνιστάται η χρήση της κρέμας lifting. Το προϊόν πωλείται σε συσκευασία των 30ml.

Χρήση: Απλώστε το serum στο πρόσωπο, στο λαιμό και γύρω από την περιοχή των ματιών. Μετά από λίγα λεπτά εφαρμόστε την κρέμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αυτό θα μειώσει την αίσθηση του "τραβήγματος" που προκαλείται από την χρήση του serum .
Επιστροφή στην κορυφή