Εντατικός ορός Loom by Bioearth 30ml

€ 34,00 € 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4642
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182005001
Ο εντατικός ορός Loom της εταιρίας Bioearth με 96,2% μικρο-φιλτραρισμένο έκκριμα σαλιγκαριού, aloe vera, υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα ginseng, καλέντουλας, εχινάκειας και μυριόφυλλου, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν σύσφιξης, θρέψης και ενυδάτωσης του δέρματος.

Το έκκριμα σαλιγκαριού διαθέτει σημαντικές αναπλαστικές ιδιότητες, καθώς αυξάνει την ταχύτητα πολλαπλασιασμού των κυττάρων, συντελώντας έτσι στον εντατικότερο ρυθμό ανανέωσής τους, στην αύξηση του όγκου και στην αναγέννηση της επιδερμίδας. Επιπλέον, συμβάλλει στην δημιουργία μίας προστατευτικής μεμβράνης στην επιδερμίδα, η οποία την προφυλάσσει από επιβλαβείς, εξωτερικούς παράγοντες, ενώ σε συνδυασμό με την αλόη, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, διατηρώντας τη φωτεινή και σφριγηλή.
Το υαλουρονικό οξύ έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει τα κύτταρα από την βλαπτική επίδραση των ελεύθερων ριζών, ενώ τα φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων επιδεικνύουν ισχυρή αντιγηραντική δράση, συμβάλλοντας στην τόνωση της επιδερμίδας και στη φυσική σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου. Ο ορός Loom μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε προληπτικά, προκειμένου να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και νεανικό, είτε και ως εντατική θεραπεία επανόρθωσης, καθώς επιτυγχάνει τη μείωση των ρυτίδων, και την ανάσχεση της ζημιάς που έχει ήδη προκληθεί στο δέρμα από εξωγενείς παράγοντες, όπως οι καιρικές συνθήκες, το μακιγιάζ, το κάπνισμα και η επίδραση του ήλιου. Είναι κατάλληλος για ακμή, ουλές, ρυτίδες, ξηροδερμία, πανάδες, εγκαύματα και ευρυαγγείες. Ο εντατικός ορός Loom είναι δερματολογικά ελεγμένος και απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν περιέχει αλκοόλ και άρωμα. Πωλείται σε συσκευασία των 30ml.

Χρήση: Απλώστε μερικές σταγόνες ορού Loom σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, πρωί και βράδυ. Αφήστε να απορροφηθεί και στη συνέχεια απλώστε την κρέμα σας. Σύντομα θα απολαμβάνετε μία νεανική, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε τον ορό Loom με την κρέμα ανάπλασης, ή την κρέμα βαθιάς θρέψης Loom,. Συνιστώμενη διάρκεια θεραπείας: 3 μήνες.

LOOM
Η ιταλική εταιρία Bioearth παρουσιάζει τη νέα βιολογική, πιστοποιημένη από το ICEA, καλλυντική σειρά ανάπλασης Loom, με κύριο συστατικό το έκκριμα σαλιγκαριών υπαίθριας φάρμας, τα οποία τρέφονται αποκλειστικά με λαχανικά και φρούτα που παράγονται στο χώρο της φάρμας, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε είδους χημικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων. Η έκκριση επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης διέγερσης, μιας απόλυτα φυσικής διαδικασίας, η οποία επιτρέπει τη λήψη υψηλής ποιότητας πρώτης ύλης, χωρίς να διαταράσσει ή να απειλεί τη ζωή των σαλιγκαριών.
Οι ιδιότητες του εκκρίματος του σαλιγκαριού, του γαστρόποδου Helix Aspersa Müller, του γνωστού Κρητικού κοχλιού, ήταν γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη. Εντούτοις, μόλις πρόσφατα, επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι το βιολογικό υγρό που εκκρίνει το σαλιγκάρι είναι πλούσιο σε βλεννοπολυσακχαρίτες - πολύπλοκες χημικές ενώσεις- οι οποίες τού προσδίδουν αυξημένες αναγεννητικές και αναπλαστικές ιδιότητες, ευεργετικές για την ανθρώπινη επιδερμίδα. Επιπλέον, οι βλεννοπολυσακχαρίτες διεγείρουν τους αυξητικούς παράγοντες της επιδερμίδας, με εξαιρετικά αναζωογονητικά και ενυδατικά αποτελέσματα. Επίσης, η χημική ανάλυση του εκκρίματος έδειξε ότι περιέχει έναν συνδυασμό σημαντικών δραστικών ουσιών, όπως αλλαντοΐνη, ουσία, η οποία διεγείρει την αναγέννηση των ιστών, ελαστίνη, πρωτεΐνη που κάνει το δέρμα ελαστικό, κολλαγόνο, συστατικό του δέρματος, με δράση ενυδατική και μαλακτική, γλυκολικό οξύ, ουσία που επιτρέπει την απολέπιση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος, καθώς και βιταμίνες, αμινοξέα και άλλες πρωτεΐνες, ουσίες που ενισχύουν την περιφερική αγγείωση και συμβάλλουν στην οξυγόνωση του δέρματος, ενώ, οι βιταμίνες επιδεικνύουν, επιπλέον, σημαντική αντιοξειδωτική και επουλωτική δράση.
Επιστροφή στην κορυφή