Απαλό ντεμακιγιάζ ματιών Με αλόη & εκχύλισμα αγγουριού 130ml by Rizes Crete

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4499
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 130 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Barcode 5200120442352
Εταιρεία Rizes Crete
Αυτό το απαλό ντεμακιγιάζ ματιών είναι ένα διαυγές υγρό που απαλά και αποτελεσματικά αφαιρεί όλο το μακιγιάζ, καθώς και τις σκιές, τη μάσκαρα και το eye liner. Περιέχει έναν ήπιο φυτικής προέλευσης παράγοντα καθαρισμού, εκχύλισμα αγγουριού, αλόη, εκχύλισμα φύλλων ελιάς και βιταμίνες που καταπραϋνουν και ενυδατώνουν το δέρμα. Δεν απαιτείται ξέβγαλμα και το μακιγιάζ μπορεί να επαναληφθεί αμέσως. Ιδανικό για όταν υπάρχει βιασύνη.
Κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα και χρήσεις φακών επαφής. Είναι αρκετά απαλό για καθημερινή χρήση. Το δέρμα σας θα φαίνεται καθαρό και ανανεωμένο με αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας.

Χρήση: εφαρμόστε με βαμβάκι για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ.

Η εταιρεία RIZES πραγματοποίησε το ονειρό της, να δημιουργήσει για όλους εσάς μια μοναδική σειρά φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών με υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Συνταγές με βάση το βιολογικό ελαι-όλαδο, φυτά, βότανα και αιθέρια έλαια που υπόσχονται
να φροντίσουν την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί.
Τα καλλυντικά RIZES δεν περιέχουν parabens, παραφινέλαιο, σιλικόνη και ορυκτέλαιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, εμπλουτισμένα με φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Δείτε επίσης

Face Scrub Apple Martini 100ml by Aloe Colors
€ 7,90
Lip Balm OlivAloe 10ml
€ 3,70
Serum Προσώπου Λαιμού OlivAloe 30ml
€ 19,60
Επιστροφή στην κορυφή