Διαχύτης υπερήχων Woody Zen Arome

€ 45,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7586
Είδος Διαχυτές Υπερήχων
Βάρος 700 gr
Εταιρεία Zen Arome
Προέλευση France
Τροφοδοσία AC Adapter
Barcode 3700643503742
Τα αιθέρια έλαια ανανεώνουν την ατμόσφαιρα στο χώρο, αλλά και τη διάθεση μας. Απομακρύνουν την ένταση και την πνευματική κούραση και χαρίζουν ηρεμία και ευφορία.
Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της αρωματοθεραπείας με τον εξαιρετικό WOODY, τον νέο, καινοτόμο διαχύτη αιθέριων ελαίων από την γαλλική εταιρία Zen'Arôme.

Πολυτελής, κομψός και ξεχωριστός, ο WOODY ξεχωρίζει για τα φυσικά υλικά κατασκευής, το διακριτικό μέγεθος, την εξαιρετικά προσεγμένη αισθητική, την προηγμένη τεχνολογικά λειτουργία και τον εμπνευσμένο από την καθημερινότητα, πρωτότυπο και μοντέρνο σχεδιασμό, ο οποίος ενσωματώνει επιπλέον φωτισμό LED με αλλαγή χρωμάτων, χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να ενσωματώνεται εύκολα σε κάθε διακόσμηση.
Ο WOODY χρησιμοποιεί την τεχνολογικά προηγμένη λειτουργία υπερήχων για τη διάχυση, μέσω της οποίας διευκολύνεται η πρόσληψη των ενεργών συστατικών των ελαίων χωρίς να αλλοιώνεται η χημική τους σύσταση, καθώς αυτά δεν θερμαίνονται και δεν υπόκεινται σε κάποιου άλλου είδους επεξεργασία.

Η χρήση του διαχύτη είναι ιδιαίτερα εύκολη, πραγματοποιείται μέσω ενός απλού μπουτόν. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με λειτουργία χρονοδιακόπτη, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής 4 προγραμμάτων διάχυσης, διαφορετικής χρονικής διάρκειας: 1 ώρα, 3 ώρες, 6 ώρες ή συνεχής διάχυση.

Επίσης, διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση όταν η δεξαμενή είναι άδεια, ενώ είναι δυνατή η διάχυση με ή χωρίς φωτισμό, καθώς και η επιλογή του χρώματος του φωτισμού.

Διάμετρος: 21,5 cm- Ύψος: 16,8 cm- Βάρος: 700 g- Επιφάνεια διάχυσης: 60 m²- Χωρητικότητα: 400 ml- Περιεχόμενα: ένας διαχύτης, ένα καλώδιο τροφοδοσίας. Εγχειρίδιο χρήσης: 4 γλώσσες.

Δείτε επίσης

Kemlia Car Diffuser by Innobiz
€ 19,90
Ventilia Diffuser by Innobiz
€ 59,90
Bulia Diffuser by Innobiz
€ 29,90
Stonelia Square Diffuser by Innobiz
€ 38,90
Επιστροφή στην κορυφή