My Secret Soap σαπούνι καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή με μαύρη ορχιδέα και χαμομήλι 100ml P for Pelion

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8749
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Εταιρεία P For Pelion
Προέλευση Hellas
Barcode 5214001533275
Η υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Ανακαλύψτε την απόλυτη φροντίδα της και με το My Secret Soap, το νέο, φυσικό σαπούνι καθαρισμού από την P for Pelion.

Ένα ξεχωριστό προϊόν εμπλουτισμένο με βιολογικό γάλα κατσίκας, μαύρη ορχιδέα και χαμομήλι και υπέροχο, διακριτικό άρωμα, το οποίο θα αγκαλιάσει το δέρμα με τον απαλό του αφρό, αφαιρώντας αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και τους μικροοργανισμούς, χωρίς να ερεθίζει την ευαίσθητη περιοχή

Η φυσική του σύνθεση δεν περιέχει SLS, parabens και χημικά που μπορεί να προκαλέσουν κοκκινίλες ή δυσφορία στο δέρμα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε αξεπέραστη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες.

Το γάλα κατσίκας είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες, το χαμομήλι για την καταπραϋντική του ιδράση, ενώ το εκχύλισμα της πολυτελούς μαύρης ορχιδέας για την αντιφλεγμονώδη και αναγεννητική του προσφορά.

Φτιαγμένο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της γυναικείας υγιεινής με τον πιο φυσικό τρόπο.
Ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Συνδυάστε το με το My secret balm για την ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής και ολοκληρώστε την περιποίηση της πιο “θηλυκής” σας περιοχής με τον πιο απολαυστικό (για εσάς και τον/την σύντροφό σας) και υγιεινό τρόπο!

Τα προϊόντα P for Pelion είναι το απόσταγμα 7 χρόνων αδιάκοπης προσπάθειας για ό,τι πιο αγνό μπορεί να προσφέρει η Φύση του Πηλίου. Βότανα που συλλέγονται με το χέρι, βιολογικό γάλα κατσίκας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγνές πρώτες ύλες και φυσικά αιθέρια έλαια συνθέτουν τα προϊόντα της εταιρίας με σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο.

Όλες οι συνταγές έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωπονίας και Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αποτελεί τον θεματοφύλακα αγνότητας τους. Τα προϊόντα δε δοκιμάζονται σε ζώα και δημιουργούνται χωρίς Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Etholamine και Phthalates.
Οι συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες.

Δείτε επίσης

Hair & Body Mist Sweet Blossom 100ml Aloe Colors
€ 6,90
Dermactol Intensive Hand care 75ml by STH
€ 12,90   € 9,90
Rigenoma Αντισηπτικό Spray 20ml by Erbagil
€ 16,90   € 15,20
Γυναικείο Αποσμητικό Roll-on Ipnose 100ml Bioleon Bema Cosmetics
€ 10,90   € 9,90
Shape your Body anti-cellulite sorbet Scrub 150ml Aloe Colors
€ 9,50
Επιστροφή στην κορυφή