Into The Sun Face Sunscreen UVB+UVA High Protection SPF50 50ml Aloe Colors

€ 15,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8606
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aloe Colors
Barcode 5213006608391
Είστε έτοιμοι για παραλία?
H Aloe+Colors κυκλοφόρησε τη νέα σειρά προϊόντων Into The Sun και σας καλεί σε μία νοσταλγική βόλτα στα μεθυστικά καλοκαίρια της ζωής μας!

Προστατέψτε την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού από τις βλαβερές ακτίνες UVA/UVB, τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο, με την εξαιρετική Into The Sun Face Sunscreen spf50, τη νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου, υψηλής προστασίας, με βελούδινη υφή και μεθυστικό άρωμα της Aloe+Colors.

Η πλούσια σε βιολογική αλόη, τζίντζερ και ενυδατικά συστατικά σύνθεσή της προσφέρει συνεχή υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας, διατηρώντας τη λεία, απαλή και καταπραϋμένη, ενώ οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία της αλόης, σε συνδυασμό με την αντιοξειδωτική δράση του τζίντζερ προστατεύουν τα κύτταρα από τους επιβλαβείς οξειδωτικούς παράγοντες, αποτρέποντας την δημιουργία ελευθέρων ριζών μειώνοντας τις ρυτίδες και εμποδίζοντας την εμφάνιση νέων. Τέλος, χάρη στα εξελιγμένα φωτοσταθερά φίλτρα της ευρέως φάσματος, εξουδετερώνονται οι δυσμενείς επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας (UVA, UVB, IR) και ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος πρόκλησης εγκαυμάτων, αφυδάτωσης ή φωτογήρανσης.

Μη λιπαρή υφή χωρίς λευκή χροιά. Μη φαγεσωρογόνο.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Χρήση: Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα σε στεγνό δέρμα, πριν από την έκθεση και ανανεώνετε συχνά, ιδανικά κάθε 2 ώρες, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση και το σκούπισμα, για να διατηρήσετε την αρχική προστασία. Η μείωση της ποσότητας, θα μειώσει σημαντικά το επίπεδο προστασίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές Βλάβες στην υγεία σας!
Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.

Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.
Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.

Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε επίσης

Face Cream Κανονική προς Ξηρή 40ml OlivAloe
€ 16,50
Έκκριμα σαλιγκαριού Μάσκα προσώπου 15ml Bioearth
€ 6,90   € 4,75
Men Face Cream OlivAloe 50ml
€ 15,60
Επιστροφή στην κορυφή