Βούτυρο Σώματος για Ευαίσθητο Δέρμα με Φασκόμηλο & Χαμομήλι 200ml Olive Gold 0.2

€ 11,00 € 9,00


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7442
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 200 ml
Εταιρεία Olive Gold 0,2
Προέλευση Hellas
Barcode 52005827400124
Προσφέρετε στο σώμα σας μια πιο θρεπτική και συμπυκνωμένη καλλυντική περιποίηση με το υπέροχο Βούτυρο σώματος για Ευαίσθητο Δέρμα με Φασκόμηλο & Χαμομήλι με την υπογραφή της OLIVE GOLD 0.2.

Η πλούσια σε φυτικά συστατικά σύνθεσή του θρέφει, ενυδατώνει και μαλακώνει άμεσα το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα χαρίζοντάς του την χαμένη του ελαστικότητα και απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει κοκκινίλες και ερεθισμούς της επιδερμίδας.

Η σύσταση του ελαιολάδου είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας. Οι πολυφαινόλες προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση, ενώ οι βιταμίνες θρέφουν την επιδερμίδα και συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξή της. Τα Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα προστατεύουν τη μεμβράνη των κυττάρων από την απώλεια του νερού και εμποδίζουν την είσοδο τοξινών, ενώ τα αμινοξέα, σημαντικά συστατικά του φυσιολογικού ενυδατικού παράγοντα του δέρματος, είναι αναγκαία για τη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων.

Η βιολογική αλόη και το υαλουρονικό οξύ αναπλάθουν τους κατεστραμμένους ιστούς, ενώ παράλληλα προάγουν την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Με τον τρόπο αυτό βοηθούν στην ανανέωση της επιδερμίδας χαρίζοντάς της ελαστικότητα και νεανική όψη.

Λόγω των σημαντικών αντιφλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων, ο ελίχρυσος ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας και βοηθά την αναγέννηση των κυττάρων, ενώ χάρη στην στυπτική του δράση τονώνει και συσφίγγει τους ιστούς. Επίσης, ως ισχυρό επουλωτικό, μειώνει τις κοκκινίλες και ηρεμεί τους ερεθισμούς.

Το βούτυρο καριτέ, εξαιρετική πηγή των βιταμινών A, E, και F, χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιγηραντική προστασία και φροντίδας του δέρματος, καθώς συμβάλλει στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αλλά και πολλών δερματικών παθήσεων.
Τα εκχυλίσματα φασκόμηλου και χαμομηλιού με την αντισηπτική τους δράση, ηρεμούν και καταπραΰνουν το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα, ενώ χάρη στις μαλακτικές τους ιδιότητες αφήνουν το δέρμα φωτεινό, υγειές και απαλό.

Tip! Μπορείτε να απλώνετε το βούτυρο σώματος στο δέρμα σας όποτε το επιθυμείτε. Η ιδανική στιγμή είναι μετά το ντους, όταν οι πόροι του δέρματος είναι ανοικτοί και το βούτυρο απόρροφάται καλύτερα.
Συσκευασία 200ml.

Δείτε επίσης

Body Cream Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml by Aloe Colors
€ 7,50
Κρέμα Ποδιών OlivAloe 100ml
€ 7,40
After Sun Burn 150ml by Rizes Crete
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή