Κεραλοιφή για τους μύκητες και την κακοσμία των ποδιών 30ml Narkisos

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5413
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Narkisos
100% φυσική κεραλοιφή Narkisos με Βαλσαμόλαδο, Αμυγδαλέλαιο, έλαιο Καρύδας, βάμμα Πρόπολης Αλόη Βέρα και αιθέρια έλαια Τεϊόδεντρου, Λεβάντας, Κυπαρισσιού, Πεύκου, Γερανιού και Μέντας, ιδανική για την αντιμετώπιση των μυκήτων και της κακοσμίας των ποδιών.

Το ελαιόλαδο, λόγω των πλούσιων ευεργετικών συστατικών του, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την υγεία του δέρματος, ενώ το βαλσαμέλαιο, εξαιτίας της ικανότητάς του να αναπλάθει τα κύτταρα θεωρείται το νούμερο ένα επουλωτικό πληγών. Το έλαιο καρύδας περιέχει πολλά λιπαρά, τα οποία αποτελούν την φυσική λύση στην αντιμετώπιση του μύκητα, ενώ η πρόπολη έχει σημαντικές βακτηριοστατικές, αντιμικροβιακές και μυκητοκτόνες ιδιότητες. Τέλος, η αλόη και το αμυγδαλέλαιο θρέφουν ενυδατώνουν και απαλύνουν την επιδερμίδα, ενώ καταπραΰνουν και τους τυχόν ερεθισμούς του δέρματος.

Το Τεϊόδεντρο έχει πλούσιες αντιβακτηριακές, αντιμικροβιακές αντιβιοτικές, και αντιμυκητιασικές ιδιότητες, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί από τη σύγχρονη επιστημονική έρευνα. Είναι το ιδανικό αιθέριο έλαιο για την καταπολέμηση των μυκήτων, καθώς και για το πόδι του αθλητή, ενώ συμβάλλει και στην ανακούφιση από τον κνησμό, αλλά και στην αντιμετώπιση της δυσοσμίας των ποδιών. Η λεβάντα έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη αντισηπτική και αντιμυκητιασική δράση. Καταπολεμά κάθε είδους μόλυνση, καταπραΰνει, αποτρέπει και απαλύνει τους ερεθισμούς. Η Μέντα έχει αντιβακτηριακές ικανότητες και βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων, ενώ τα έλαια κυπαρισσιού και πεύκου ανακουφίζουν τους πονεμένους μύες και τις αρθρώσεις, τις κράμπες, τους ρευματισμούς, καθώς και την κακή κυκλοφορία του αίματος. Τέλος το γεράνι ενδείκνυται για την καταπολέμηση των λοιμώξεων, του εκζέματος, της μυκητίασης και της ψωρίασης.

Τρόπος χρήσης: Απλώστε 2 φορές την ημέρα μία μικρή ποσότητα από την κεραλοιφή, αφού πρώτα έχετε καθαρίσει και στεγνώσει καλά την περιοχή των ποδιών και κάντε απαλό μασάζ. Θα σας αφήσει μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς στο δέρμα.
Επιστροφή στην κορυφή