Κηραλοιφή με Ζαμπούκο Laurus Nobilis 50ml

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6464
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200117910215
Εταιρεία Laurus Nobilis
Θεραπευτική κηραλοιφή με Σαμπούκο από την εταιρία Laurus Nobilis. Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, ιδανικό για την αντιμετώπιση των δερματοπαθειών, την επούλωση πληγών, τις κατακλίσεις, τα εγκαύματα, τα κοψίματα, τις πανάδες και τα συγκάματα.

Το Κερί της Μέλισσας, συστατικό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιβιοτικές ουσίες, παρουσιάζει ισχυρή μαλακτική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και επουλωτική δράση ενώ η πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες σύσταση του Ελαιολάδου θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, ενισχύει την ελαστικότητα και αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας, δημιουργώντας στην ουσία μία “ομπρέλα προστασίας”, η οποία την προφυλάσσει από περιβαλλοντικούς και άλλους κινδύνους.

Η πρόπολη, λόγω της πλούσιας σε ρητίνες σύστασής της, διαθέτει ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες και είναι κατάλληλη για την καταπολέμηση των δερματικών παθήσεων.

Η πολύτιμη βιταμίνη Ε, με τις σπουδαίες αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και την ισχυρή αναγεννητική της δράση, προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες τονώνοντας και ανανεώνοντας το δέρμα. Επιπλέον, βελτιώνει την ενυδάτωση των ανώτερων στιβάδων της επιδερμίδας και επαναφέρει την υγρασία και την φρεσκάδα του δέρματος, καθιστώντας το ανθεκτικό, σε ξηρότητα και πρόωρη γήρανση.

Το Αμυγδαλέλαιο, πλούσια πηγή βιταμινών Ε, Κ, καθώς και ελινολεϊκού και ολεϊκού οξέως έχει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες, ενώ θεωρείται εξαιρετικό μαλακτικό για το δέρμα, ιδανικό για την αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και των τοπικών ερεθισμών.

Το Χαμομηλέλαιο καταπολεμά αποτελεσματικά τους παράγοντες που προκαλούν κνησμό, τοπικούς ερεθισμούς και κοκκινίλες. Καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα και την προστατεύει από τοπικές λοιμώξεις και μυκητιάσεις.

Το Έλαιο Καλέντουλας, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6,C και Ε, είναι εξαιρετικά καταπραϋντικό, ιδανικό για τη φροντίδα του ερεθισμένου και προβληματικού δέρματος.

Το λάδι Σαμπούκου επιδεικνύει έντονη αντιοξειδωτική δράση στο ανθρώπινο δέρμα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, B, C, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, αμινοξέα και σε πλήθος φυτοχημικών ουσιών και εκτιμάται ιδιαίτερα για τη συμβολή του στη λεύκανση και στον καθαρισμό της επιδερμίδας από μαύρα στίγματα, φακίδες πανάδες.

Το αιθέριο έλαιο Πορτοκαλιού με τις μοναδικές λευκαντικές και τονωτικές του ιδιότητες, καταπολεμά πανάδες και δυσχρωμίες, συσφίγγει και αναζωογονεί το θαμπό και κουρασμένο δέρμα και χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Η Κηραλοιφή είναι μία 100% οργανική κρέμα, η οποία παρασκευάζεται από ελαιόλαδο και κερί μέλισσας, δύο από τα αγνότερα υλικά της φύσης και εμπλουτίζεται με ποιοτικά φυτικά και θεραπευτικά αιθέρια έλαια, τα οποία τής προσδίδουν ισχυρές φαρμακευτικές και καλλυντικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε εγκαύματα, πληγές από αιχμηρά αντικείμενα, ερυθήματα λόγω τριβής (σύγκαμα), πληγωμένες θηλές κατά το θηλασμό, ξηροδερμία, σκασμένα χείλη, ακόμη και για βρεφικό μασάζ

Συστατικά:Ελαιόλαδο, καθαρό μελισσοκέρι, πρόπολη, βιταμίνη Ε, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, έλαια: χαμομηλιού, καλέντουλας, σαμπούκου, αμυγδαλέλαιου.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή