Κεραλοιφή για Κιρσούς 40ml Disoline Elixirio

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6473
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100073
Θεραπευτική Κεραλοιφή για Κιρσούς από την εταιρία Disoline Elixirio. Μία αγνή, φυσική κρέμα, ιδανική για την περιποίηση και προστασία των κάτω άκρων από τους κιρσούς. Η καθιστική ζωή, η έλλειψη σωματικής άσκησης, η πολύωρη ορθοστασία, αλλά και η παχυσαρκία δυσχεραίνουν την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια, με αποτέλεσμα το αίμα να συσσωρεύεται σε διάφορα σημεία, ασκώντας πίεση στις φλέβες. Η κεραλοιφή επαναφέρει την ορθή κυκλοφορία του αίματος στα αγγεία και στις φλέβες και μειώνει αισθητά το αίσθημα του βάρους και της κούρασης στα πόδια.

Το Αμυγδαλέλαιο, συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες, φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα. Παράλληλα έχει κατευναστική και ηρεμιστική επίδραση στο δέρμα ενώ συμβάλει σημαντικά και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Το Λάδι Ελιάς λειτουργεί επουλωτικά και αντιμικροβιακά και παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις και μαλακτικές ιδιότητες.

Το Σπαθόλαδο διαθέτει μυοχαλαρωτικές, καταπραϋντικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για να καταπολεμήσετε μυϊκούς πόνους, ισχιαλγίες πόνους στη μέση, το λουμπάγκο, πόνους από ρευματισμούς, αλλά και τους κιρσούς.

Το έλαιο Κυπαρισσιού είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τη θεραπεία των ευρυαγγειών στα πόδια, καθώς βελτιώνει τη λεμφική παροχέτευση μέσω της ενίσχυσης της κυκλοφορίας του αίματος και της μείωσης της αίσθηση πίεσης και βάρους στα άκρα.

Το αιθέριο έλαιο Μέντας έχει αναλγητικές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες. Χαλαρώνει τους μύες, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και είναι εξαιρετικό για την για την ανακούφιση από τις κράμπες που συχνά συνοδεύουν τις ευρυαγγείες.

Το αιθέριο έλαιο Σανταλόξυλο θεωρείται εξαιρετικό αποσυμφορητικό, ιδανικό για την αντιμετώπιση κιρσών, αιμορροΐδων, καθώς και προβλημάτων του κυκλοφορικού.

Συστατικά: Αμυγδαλέλαιο, λάδι ελιάς, σπαθόλαδο, κυπαρίσσι, μέντα, σανταλόξυλο.
Επιστροφή στην κορυφή