Κεραλοιφή για Ρυτίδες Λαιμού, Ντεκολτέ 40ml Disoline Elixirio

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6686
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100189
Γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για Ρυτίδες Λαιμού από την εταιρία Disoline Elixirio. Ένα 100% φυσικό προϊόν, εμπλουτισμένο με αγνά φυτικά έλαια και άριστα επιλεγμένα αιθέρια έλαια, η πλούσια σε κοσμητολογικές ιδιότητες σύσταση των οποίων, το καθιστούν ιδανικό για την καταπολέμηση των ρυτίδων στην ευαίσθητη περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.
Το Μελισσοκέρι, το Βαλσαμέλαιο και το Ελαιόλαδο, πηγές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, με τις πολύτιμες αντιοξειδωτικές, ενυδατικές, μαλακτικές, αντιγηραντικές, επουλωτικές και αναπλαστικές τους ιδιότητες, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπουν την καταστροφή των κυττάρων και του κολλαγόνου, διατηρώντας την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού λαμπερή και νεανική.

Το Μέλι ανανεώνει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ χάρη στα αντιοξειδωτικά της σύστασής του καταπολεμά αποτελεσματικά, ρυτίδες και λεπτές γραμμές έκφρασης.
Η Βιταμίνη Ε με τις πλούσιες αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και την ισχυρή αναγεννητική της δράση, προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες αναζωογονώντας και ανανεώνοντας το δέρμα.
Το Λιβάνι με την ισχυρή αναπλαστική του δράση προσφέρει πλούσια αντιρυτιδική προστασία στην επιδερμίδα, ενώ το Καρότο με τις σημαντικές αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες βοηθά στην αναγέννηση και ανανέωση της επιδερμίδας.

Το Γεράνι λόγω της αντιγηραντικής του δράσης και της ικανότητάς του να αποτρέπει την απώλεια της υγρασίας του δέρματος, είναι ιδανικό για την διατήρηση της νεανικότητας και της φρεσκάδας της επιδερμίδας, ενώ η Μαστίχα συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος.


Το Χαμομήλι ενυδατώνει σε βάθος απαλύνοντας και μαλακώνοντας την επιδερμίδα, ενώ το Γκρέιπφρουτ αναζωογονεί, τονώνει και χαρίζει ζωντάνια και νεανικότητα στο δέρμα.

Μελισσοκέρι, μέλι, αγριέλαιο, βαλσαμέλαιο, λιβάνι, χαμομήλι, γκρέιπφρουτ, καρότο, γεράνι, βιταμίνη Ε, μαστίχα.
Επιστροφή στην κορυφή