Κεραλοιφή ανακούφισης μυών 50ml Divinum

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8134
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Divinum
Barcode 5212022807221
Κεραλοιφή για την ανακούφιση του μυϊκού ιστού με την υπογραφή της εταιρίας Divinum. Ένα 100% φυσικό προϊόν, εμπλουτισμένο με πολύτιμα αιθέρια έλαια και θεραπευτικά εκχυλίσματα βοτάνων, ο συνδυασμός των οποίων βοηθά σημαντικά στη χαλάρωση και ξεκούραση των μυών στην προστασία από επίπονα πιασίματα και στην ανακούφιση από πόνους ή ενοχλήσεις που έχουν προκληθεί από τραυματισμούς, υπερβολική σωματική καταπόνηση, έντονη αθλητική δραστηριότητα, ή αρθριτικούς και ρευματικούς πόνους. Ιδανική για χρήση μετά από έντονη άθληση, επίπονη εργασία ή μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά.

Το εκχύλισμα κάνναβης, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, Βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, Β6, C, D, E, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και πολυακόρεστα Ωμέγα λιπαρά οξέα (Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6) επιταχύνει την επούλωση των ιστών και προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια στις φλεγμονές.

Το εκχύλισμα ρίγανης σε συνέργια με το αιθέριο έλαιο μέντας και ευκαλύπτου με τις πλούσιες αντισπασμωδικές και τονωτικές τους ιδιότητες, συμβάλλουν ευεργετικά στην ανακούφιση από αρθριτικούς, ρευματικούς και μυϊκούς πόνους.
Το αιθέριο έλαιο του θυμαριού συνδυαστικά με το πιπέρι καγιέν, λόγω των θερμαντικών και διεγερτικών τους ιδιοτήτων, χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση από την δυσφορία στους μυς και τις αρθρώσεις.

Τονωτικό της κυκλοφορίας του αίματος, το δενδρολίβανο είναι ωφέλιμο για χρήση σε αρθριτικά- ρευματισμούς, μυϊκούς πόνους, για κουρασμένα ή πρησμένα πόδια
Χρήση: Επάλειψη στις πάσχουσες περιοχές τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα.
Φυσικό προϊόν. Δερματολογικά ελεγμένο.
Επιστροφή στην κορυφή