Κεραλοιφή για την Κακοσμία των Ποδιών 40ml Disoline Elixirio

€ 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6679
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Η κακοσμία των ποδιών είναι ένα συνηθισμένο, αλλά ιδιαίτερα ενοχλητικό πρόβλημα, το οποίο απασχολεί αρκετούς ανθρώπους. Η κύρια αιτία της κακοσμίας είναι οι μύκητες που αναπτύσσονται στα πόδια, λόγω της υγρασίας που επικρατεί στα υποδήματα και συνακόλουθα του ιδρώτα των ποδιών, παράγοντες, οι οποίοι δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξή τους.

Η γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για την Κακοσμία των Ποδιών από την εταιρία Disoline Elixirio, χάρη στα άριστα επιλεγμένα φυσικά συστατικά της προστατεύει αποτελεσματικά τα κάτω άκρα μας από τα μικρόβια, τα βακτήρια και τους μύκητες
Το Αμυγδαλέλαιο, συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες, φροντίζει και θρέφει το δέρμα σε βάθος, ασκώντας του παράλληλα κατευναστική και ηρεμιστική επίδραση.

Η μαστίχα Χίου είναι γνωστή για την σημαντική αντιμικροβιακή και αντιμυκητιασική της δράση, καθώς και για την σημαντική συμβολή της στην ταχεία επούλωση των πληγών του δέρματος
Η Λεβάντα είναι γνωστή για την αντιβακτηριδιακή, απολυμαντική και αντισηπτική της δράση, αλλά και για τις πλούσιες αναζωογονητικές και τονωτικές της ιδιότητες.

Το αιθέριο έλαιο του Πεύκου θεωρείται ισχυρό αντιμικροβιακό, τονωτικό και βακτηριοκτόνο, ενώ το Λιβάνι φημίζεται για την αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και απολυμαντική του δράση.

Λεβάντα, πεύκο, λιβάνι, αμυγδαλέλαιο, μαστίχα
Επιστροφή στην κορυφή