Μύκητες Νυχιών 50ml

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2617
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 50 ml
Προέλευση EU
Οι μύκητες που επιμολύνουν τα νύχια αποτελούν μία πάρα πολύ συνηθισμένη πάθηση, καθώς σε κάθε δεδομένη χρονική στιγμή το 6% - 8% του παγκόσμιου πληθυσμού υποφέρει από αυτούς. Οι μύκητες προσβάλουν συνήθως τα νύχια των ποδιών (λιγότερο συχνά εκείνα των χεριών) και είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι, καθώς τα νύχια σε πρώτο στάδιο αλλάζουν χρώμα (λευκά, κίτρινα, μαύρα ή πράσινα) και σε δεύτερο στάδιο γίνονται "παχύτερα" και "κυρτώνουν". Σε προχωρημένο στάδιο τα νύχια γίνονται εύθραυστα και θρυμματίζονται. Αν οι μύκητες των νυχιών δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα, ενδέχεται να γίνουν επώδυνοι - ο πόνος επικεντρώνεται στην επιδερμίδα κάτω και γύρω από τα νύχια.

Οι μύκητες των νυχιών προκαλούνται συνήθως από την παρασιτική ομάδα μύκητων με την ονομασία δερματόφυτα (dermatophytes). Πρόκειται για μικροσκοπικούς οργανισμούς που επιζούν χωρίς να χρειάζονται το φως του ήλιου και οι οποίοι ευδοκιμούν σε κάθε περιβάλλον που έχει έντονη υγρασία και ζέστη (λ.χ. πισίνες, ντους, γυμναστήρια κ.ο.κ.). Αν και η εμφάνιση τους συνδέεται και με κληρονομικούς παράγοντες, εντούτοις μικρές αμυχές είναι εκείνες που συνήθως αποτελούν την "πόρτα εισόδου" τους στον οργανισμό. Η έντονη εφίδρωση, η χρήση παπουτσιών που δεν "αερίζονται" σωστά, η κακή κυκλοφορία στα άκρα κ.ο.κ. αποτελούν κάποιες επιπλέον αιτίες που προκαλούν τους μύκητες των νυχιών.

Η αντιμετώπιση της συγκεκριμένης μυκητίασης είναι δύσκολη και χρονοβόρος. Είναι δύσκολη επειδή οι μύκητες συγκεντρώνονται σε δυσπρόσιτο σημείο (μεταξύ του νυχιού και της επιδερμίδας) και χρονοβόρος επειδή το "νέο" υγιές νύχι θα πρέπει να μεγαλώσει και να αντικαταστήσει εκείνο που έχει προσβληθεί από μύκητες. Το Nail Fungus Treatment στηρίζει τη δράση του σε 100% φυτικά ενεργά συστατικά που καταπολεμούν τους μύκητες των νυχιών.

Το Nail Fungus Treatment στηρίζει τη θεραπευτική του δράση σε ένα συνδυασμό φυτικών και αιθέριων ελαίων. Περιέχει αιθέριο έλαιο Τεϊόδεντρο το οποίο είναι γνωστό για την ισχυρή αντιμυκητιακή και αντιβακτηριακή του δράση. Το αιθέριο έλαιο του τεϊόδενδρου χρησιμοποιείται εκτεταμένα για την καταπολέμηση των μυκητιάσεων των νυχιών και θα το βρείτε ως συστατικό στα περισσότερα φαρμακευτικά σκευάσματα. Το Nail Fungus Treatment περιέχει ακόμη αιθέριο έλαιο Ρίγανη το οποίο περιέχει τις ουσίες καρβακόλη και θυμόλη οι οποίες του προσδίδουν ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες και αιθέριο έλαιο Λεβάντα το οποίο θεωρείται ιδανικό για την αντιμετώπιση τοπικών μολύνσεων, φλεγμονών και δερματοπαθειών.

Τα αιθέρια έλαια του Nail Fungus Treatment έχουν αναμιχθεί μέσα σε ένα πλούσιο μείγμα φυτικών ελαίων. To Nail Fungus περιέχει αμυγδαλέλαιο το οποίο αποτελεί τον "ιδανικό" φορέα για τα αιθέρια έλαια και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, χαμομηλέλαιο το οποίο είναι γνωστό πως προστατεύει από τοπικούς ερεθισμούς, φλεγμονές και λοιμώξεις και έλαιο Ιπποφαές το οποίο, σύμφωνα με σύγχρονες μελέτες, διαθέτει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες και αποτελεί ένα ισχυρό "όπλο" στη μάχη κατά των μυκητιάσεων των νυχιών.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Nail Fungus Treatment σας προτείνουμε να καθαρίζετε καθημερινά πολύ καλά (με σαπούνι), τις περιοχές που έχουν προσβληθεί από μύκητες. Απομακρύνετε κάθε ίχνος βαφής (μανό) που έχετε χρησιμοποιήσει. Λιμάρετε τα νύχια σας (πάνω τμήμα) τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα (προκειμένου να γίνει το νύχι πιο "πορώδες") και διατηρήστε το μήκος των νυχιών σας "κοντό" (το νύχι να φτάνει μέχρι την άκρη του δαχτύλου - όχι μακρύτερο).

To Nail Fungus Treatment είναι ιδιαίτερα απλό στη χρήση του. Το πρακτικό σταγονόμετρο θα σας επιτρέψει να ρίξετε μία μικρή ποσότητα, ακριβώς πάνω στα σημεία όπου εντοπίζεται η μυκητίαση. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το Nail Fungus Treatment τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα (πρωί - βράδυ). Αφήστε το να απορροφηθεί πλήρως πριν καλύψετε τα σημεία με ρουχισμό. Κατά τη βραδυνή εφαρμογή, προσπαθήστε μικρή ποσότητα να τοποθετηθεί και κάτω από το νύχι. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 μήνες μέχρι τα αποτελέσματα της χρήσης του Nail Fungus Treatment να αρχίσουν να γίνονται ορατά και περίπου 6-8 μήνες μέχρι να καταπολεμηθεί πλήρως η μυκητίαση - τότε θα έχει "αντικατασταθεί" πλήρως το νύχι.

Παράλληλα με τη χρήση του Nail Fungus Treatment, είναι πολύ σημαντικό να περιορίσετε στο ελάχιστο την υγρασία στα σημεία που εντοπίζεται η μυκητίαση. Στεγνώνετε πάντοτε πάρα πολύ καλά την περιοχή μετά το μπάνιο και επιλέξτε παπούτσια που αερίζονται σωστά. Μην ξεχνάτε πως οι μύκητες των νυχιών "ευδοκιμούν" σε ζεστό και υγρό περιβάλλον.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή