Cheer Up body oil με βανίλια, γιασεμί και υλάνγκ υλάνγκ by SOMA

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4649
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Το έλαιο σώματος και μασάζ της εταιρίας SOMA με 100% φυσικά έλαια και εκχυλίσματα, βανίλιας, γιασεμιού και ylang ylang είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ενυδάτωσης, θρέψης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας. Τα φυσικά συστατικά της σύνθεσής του ενεργοποιούν το σώμα και το νου και βοηθούν στην ανακούφιση από τη σωματική και πνευματική κόπωση, χαρίζοντας στην επιδερμίδα μεταξένια απαλότητα.
Το ευγενικό άρωμα του γιασεμιού είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές και ψυχοτονωτικές του ιδιότητες. Το σαγηνευτικό άρωμα της βανίλιας, αφροδισιακό και αγχολυτικό, προσδίδει μία μοναδική αίσθηση ευεξίας. Το εξωτικό άρωμα του ylang ylang βοηθάει στην καταπολέμηση του στρες μετά από μία δύσκολη μέρα, απελευθερώνει τη συσσωρευμένη ένταση και χαλαρώνει αποτελεσματικά τον οργανισμό.
Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια ενός χαλαρωτικού μασάζ και νοιώστε πιο χαλαροί και ανανεωμένοι από ποτέ. Το Body Oil Cheer Up έχει λεπτή, υπέροχη υφή και προσθέτει μία πινελιά αισθησιασμού στην εμφάνισή σας. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, ενώ τα αιθέρια έλαιά του δρουν επάνω στο δέρμα σας αναδεικνύοντας ένα υπέροχο άρωμα που θα σας σαγηνεύσει.

Χρήση: Μετά το μπάνιο, όσο το δέρμα σας είναι ακόμη υγρό, εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα λαδιού και κάντε απαλό μασάζ στο σώμα σας.
Εφαρμόστε το λάδι σώματος μετά την έκθεσή σας στον ήλιο ή μετά την αποτρίχωση και νιώστε το δέρμα σας πιο απαλό από ποτέ.

Η εταιρία SOMA δραστηριοποιείται στην παραγωγή 100% φυσικών χειροποίητων καλλιτεχνικών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης με βάση τα αιθέρια έλαια, το κερί μέλισσας, του αργίλους, τα βότανα και ό,τι άλλο προέρχεται από τη φύση, για ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το soma/σώμα τους.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή