Λάδι Massage Vanilla Sandalwood 59ml - The Naturals by Kamasutra

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7315
Είδος Προϊόντα Μασάζ
Βάρος 59 ml
Εταιρεία Kamasutra
Προέλευση U.S.A
Barcode 739122102841
Χαρίστε στον/στην σύντροφό σας ένα υπέροχο αισθησιακό μασάζ και απογειώστε την σεξουαλική σας επιθυμία με το εξαιρετικό έλαιο μασάζ Aromatic Massage Oil Vanilla Sandalwood με την υπογραφή της Kama Sutra.

Η πλούσια, μαγική του φόρμουλα, εμπλουτισμένη με σταφυλοκουκουτσέλαιο, έλαιο σόγιας, αμυγδαλέλαιο και μεθυστικά αιθέρια βανίλιας και σανδαλόξυλου, κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα προσφέροντας βαθιά, εντατική ενυδάτωση, ενώ η σαγηνευτική του ευωδιά αρωματίζει υπέροχα την επιδερμίδα, χαλαρώνοντας, αναζωογονώντας και ανακουφίζοντας το σώμα και τον νου από την κούραση και το άγχος της καθημερινότητας.

Tο αμυγδαλέλαιο, εξαιρετική πηγή βιταμινών και λιπαρών οξέων, συμβάλει στην βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ οι πλούσιες αντιγηραντικές και μαλακτικές ιδιότητες των συστατικών του συσφίγγουν το δέρμα και μειώνουν τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

Το σογιέλαιο, πλούσιο σε λινολεϊκό, αραχιδικό και παλμιτικό οξύ, αποτελεί τροφή για το ξηρό δέρμα. Η δραστική του σύνθεση αποκαθιστά τον επιδερμικό φραγμό υγρασίας και την ικανότητα συγκράτησης του δέρματος, ενώ χάρη στις τοκοφερόλες του επιδεικνύει ισχυρή αναζωογονητική δράση. Επιπλέον, οι ισοφλαβόνες, ουσίες παρεμφερείς με τα οιστρογόνα, κινητοποιούν τα κύτταρα στην παραγωγή κολλαγόνου και την επανόρθωση των ιστών.

Το σταφυλοκουκουτσέλαιο, πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες E και D και φυσικά αντιοξειδωτικά, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, προσφέρει ενυδάτωση, σύσφιξη και απαλότητα, ενώ παράλληλα αναζωογονεί τα κύτταρα και τον ιστό της επιδερμίδας και βοηθά στη σύνθεση του κολλαγόνου. Επίσης, βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά προβλήματα κυτταρίτιδας.
Με ελαφριά λεπτόρρευστη υφή για γρήγορη απορρόφηση , χωρίς να κολλάει και χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Χρήση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ενυδατικό λάδι μετά το καθημερινό μπάνιο ή ντους, χαρίζοντας μεταξένια απαλότητα στην επιδερμίδα σας, είτε ως λάδι αισθησιακού / χαλαρωτικού μασάζ, ανεβάζοντας την λίμπιντο στα ουράνια, είτε ως καταπραυντικό έλαιο για το νερό της μπανιέρας για μοναδική αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.
59ml.

Δείτε επίσης

Massage Candle Zenitude with Green Tea by Shunga
€ 26,90
Senze Euphoria Massage Oil 75ml Vanilla/Sandalwood by Swede
€ 12,90   € 10,98
Sensual - Indian Rose & Almond Massage Oil 100ml by Shiatsu
€ 18,90   € 14,60
Coconut & Pineapple Edible Luxury Body Oil 75ml by Shiatsu
€ 18,90   € 16,90
Masculine - Amber & Eucalyptus Massage Oil 100ml by Shiatsu
€ 18,90   € 16,80
Επιστροφή στην κορυφή