Exotic fruits – Botanical Deodorant Cream Αποσμητικό σε μορφή κρέμας 50ml P for Pelion

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8754
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία P For Pelion
Barcode 5214001533251
Αφεθείτε στην εξωτική φρεσκάδα της Exotic fruits - Botanical Deodorant Cream, της νέας, βοτανικής αποσμητικής κρέμας από την εταιρία P for Pelion και ζήστε την εμπειρία ενός τροπικού παραδείσου.
Η μοναδική της φόρμουλα συνδυάζει φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων με αιθέρια έλαια που αποπνέουν αναζωογονητικά αρώματα ανανά, μάνγκο και ιβίσκου, μεταφέροντας τις αισθήσεις σας σε υπέροχες, μαγευτικές παραλίες. Αφεθείτε στην πολυτελή φροντίδα της και αγκαλιάστε τον ενθουσιασμό μιας τροπικής απόδρασης.

Το βιολογικό κερί μέλισσας έχει αντιφλεγμονώδεις αντισηπτικές και μαλακτικές ιδιότητες, καθώς και ισχυρή επουλωτική δράση, η οποία βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή.
Το αμυγδαλέλαιο με τις μαλακτικές του ιδιότητες, κλειδώνει την υγρασία, αποτρέποντας οποιαδήποτε απώλειά της και ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Επιπλέον, η αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδης δράση του, το καθιστά ιδανικό για το ερεθισμένο δέρμα.
Το έλαιο σταφυλιού καταπραΰνει τους δερματικούς ερεθισμούς, ενυδατώνει σε βάθος, συμβάλλει στην αποκατάσταση του λιπιδικού φραγμού, την επούλωση των πληγών και την αναγέννηση των ιστών, χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη .

Το έλαιο καλέντουλας χρησιμοποιείται ευρέως για τις αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, θεραπευτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Θεωρείται ότι ενισχύει την θεραπεία των πληγών και συμβάλει στην αναγέννηση του ερεθισμένου/ευαίσθητου δέρματος.
Το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει αναλγητική, αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, αποσυμφορητική απολυμαντική, επουλωτική και, ηρεμιστική δράση.
Το αιθέριο έλαιο λεμονιού μειώνει την λιπαρότητα και την εμφάνιση ακμής και ρυτίδων, προάγει την ανανέωση των κυττάρων, μέσω ήπιας απολέπισης και προωθεί την αποτοξίνωση του σώματος.
Η Διττανθρακική σόδα περιορίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων που παράγουν οσμή, καθώς απορροφά την υγρασία.

Η αποσμητική κρέμα Exotic fruits συνδυάζει μακράς διάρκειας προστασία από την εφίδρωση και την κακοσμία με ένα ελκυστικό άρωμα τροπικών φρούτων που θα σας σαγηνεύσει.
Χρήση: Απλώστε μια μικρή ποσότητα στις αντίστοιχες περιοχές και απολαύστε μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης που θα σας συνοδεύει όλη την ημέρα. Να την χρησιμοποιείτε πάντα σε καθαρή επιδερμίδα.

Extra tip: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μασχάλες, πόδια και ευαίσθητη περιοχή.
Αποτελεσματική ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Για μια δύσκολη ημέρα στην εργασία, για έντονες προπονήσεις ή για το τέλειο ραντεβού με τον σύντροφο σας. Ιδανική για μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση.

Με αδιάβροχη σύνθεσή. Χωρίς άλατα αλουμινίου, αλκοόλ και parabens.
Απορροφά τον ιδρώτα, χωρίς να μπλοκάρει τους ιδρωτοποιούς αδένες
Δεν ερεθίζει το δέρμα. Δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα.
Φρεσκάδα και προστασία όλο το 24ωρο.

Δείτε επίσης

Into The Sun Body Sunscreen SPF 50 High Protection UVA/UVB 180ml by Aloe Colors
€ 18,90   € 13,90
Shower Gel Ρόδι 500ml Sapon
€ 11,70   € 9,40
Body Butter Pure Serenity 200ml Aloe Colors
€ 11,90
Λάδι περιποίησης χεριών - νυχιών από Worksoap
€ 5,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή