Κεραλοιφή για ψωρίαση και εκζεμα 30ml Narkisos

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7117
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Narkisos
Η Κεραλοιφή Narkisos αποτελεί την ιδανική, φυσική επιλογή για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ψωρίασης και του εκζέματος. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για τοπική χρήση (πάνω στην περιοχή που παρουσιάζει το πρόβλημα), θρέφει, επουλώνει, αναπλάθει, καταπραύνει τη φαγούρα και αφαιρεί τα λέπια που έχουν δημιουργηθεί στην επιδερμίδα, συμβάλοντας στην άμεση αποκατάσταση της προσβληθείσας περιοχής.

Εμπλουτισμένη με μία μεγάλη ποικιλία φυτικών συστατικών και ελαίων, η κεραλοιφή Narkisos θα δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα. Το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο διαθέτουν πλούσιες αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην ενίσχυση της ενυδάτωσης, κλειδώνοντας την φυσική υγρασία στο δέρμα.

Η καλέντουλα επιδεικνύει ισχυρό αντισηπτικό, και αντιμυκητιακό χαρακτήρα, ενώ χάρη στην πλούσια σε φλαβονοειδή, καροτενοειδή και βιταμίνες σύστασή της, βοηθά στην ανάπλαση και καταπράϋνση της επιδερμίδας.

Το έλαιο αβοκάντο και το βούτυρο καριτέ είναι εξαιρετικά επουλωτικά, ενώ αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και την έντονη ξηροδερμία που προκαλείται από το έκζεμα.

Το έλαιο καρύδας ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει πλούσια αντιβακτηριδιακή δράση. Το έλαιο νυχτολούλουδου, χάρη στο ωμέγα 6 γάμμα λινελαϊκό οξύ της σύστασής του, συμβάλλει αποτελεσματικά στη διαχείριση των συμπτωμάτων - ερυθρότητα, κνησμός, εξάνθημα - που προκαλούνται από την ψωρίαση και το έκζεμα, ενώ το λάδι της αμαμελίδας, όπως και του άρκτιου χρησιμοποιούνται για την περιποίηση της πάσχουσας από σοβαρές δερματοπάθειες περιοχής, καθώς θεωρείται ότι “αποτοξινώνουν” την επιδερμίδα και αυξάνουν τη κυκλοφορία του αίματος τοπικά, προσφέροντας ανακούφιση από τη φαγούρα.

Το αιθέριο έλαιο μύρο έχει μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση σοβαρών δερματοπαθειών, ενώ τα έλαια τεϊόδεντρου και λεβάντας είναι γνωστά για την πανίσχυρη αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή τους δράση. Τέλος, το χαμομήλι θεωρείται εξαιρετικό καταπραϋντικό των εκζεμάτων που συνοδεύονται από κνησμό.

Χρήση: Επάλειψη της πάσχουσας περιοχής 2-3 φορές την ημέρα σε καθαρό δέρμα.
Επιστροφή στην κορυφή