Butt Up 150ml P for Pelion

€ 32,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8987
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 150 ml
Εταιρεία P For Pelion
Προέλευση Hellas
Barcode 5214001533305
Το Μυστικό για Απόλυτα Σέξι Γλουτούς έχει πλέον όνομα: Butt Up από την P for Pelion! Ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο συνδυάζει τη δύναμη της φύσης με την τεχνογνωσία της επιστήμης, προσφέροντάς σας τον καλύτερο τρόπο για να συσφίξετε, να ανορθώσετε, να διαμορφώσετε και να αυξήσετε τον όγκο των γλουτών σας.

Η συναρπαστική του φόρμουλα ενισχυμένη με βιολογικό blackberry εκχύλισμα λιναρόσπορου και πολλές ακόμη φυσικές δραστικές ουσίες, βελτιώνει τη φυσική ελαστικότητα του δέρματος και παράλληλα μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων, χαρίζοντάς σας τέλεια σμιλεμένους γλουτούς.
Με το “Butt Up“, οι γλουτοί σας θα αποκτήσουν μια νέα, πιο σέξι διάσταση κα εσείς θα αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας!

Το βιολογικό εκχύλισμα λιναρόσπορου, με την εξαιρετικά πλούσια σε ωμέγα 3, φυτοοιστρογόνα και υψηλής ποιότητας πολυσακχαρίτες, σύνθεσή του, επιδεικνύει ισχυρή αντιγηραντική, αντιχαλαρωτική, συσφυγκτική και επανα-πυκνωτική δράση στο δέρμα και ιδιαίτερα στις πιο ώριμες επιδερμίδες.
Σύμφωνα με πλείστες έρευνες, ο λιναρόσπορος διεγείρει τη σύνθεση των γλυκοζαμινογλυκανών ενώσεων που συνθέτουν την εξωκυτταρική μήτρα του δέρματος και προσδίδουν όγκο και ελαστικότητα και αποτρέπει την αποδόμηση του κολλαγόνου συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη τη διατήρηση της δομής και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας και στην καταπολέμηση της χαλάρωσής της.

Το εκχύλισμα βατόμουρου είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και πολυφαινόλες, ουσίες που προστατεύουν το δέρμα με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές τους ιδιότητές, ενώ λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε σάκχαρα, συντελεί στην ενυδάτωση της επιδερμίδας διατηρώντας τη λεία και απαλή. Σημαντική είναι και η ισχυρή αντιφλεγμονώδης δράση του, χάρη στην οποία καταπραΰνει τους ερεθισμούς, λειαίνει, φωτίζει και συσφίγγει το ταλαιπωρημένο και πλαδαρό δέρμα, ενώ χάρη στην περιεκτικότητά του σε ελλαγικό οξύ, καταπολεμά τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών, αποτρέπει την υποβάθμιση του κολλαγόνου, αναδομεί και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα στην περιοχή και με μικρές κυκλικές, ανοδικές κινήσεις κάντε απλό μασάζ μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως.

Συσκευασία: 150ml.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή