Παραδοσιακό Σαπούνι με εκχύλισμα αλόης Olivellenic

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4375
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Η εταιρεία Olivellenic έχει έδρα το όμορφο νησί του Πόρου. Με σεβασμό στην παράδοση και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας δημιούργησε μία ξεχωριστή σειρά μοναδικών, χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου, τα οποία προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε πρόσωπο και σώμα.

Η Αλόη Βέρα, φυτό της οικογένειας των κρινοειδών, ευδοκιμεί σε πεδινές περιοχές χωρίς υγρασία, καθώς προτιμά τα ήπια και ξηρά κλίματα. Το σκληρό φύλο του φυτού, όταν σπάσει, εκκρίνει μια παχύρρευστη ουσία, η οποία είναι γνωστή για τις θεραπευτικές και τις καλλυντικές της ιδιότητες. Όχι άδικα οι αρχαίοι Αιγύπτιοι την ονόμαζαν “ φυτό της αθανασίας”. Το εκχύλισμά της έχει το πλεονέκτημα να απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας. Η τοπική εφαρμογή της βοηθά σημαντικά τόσο στην επούλωση πληγών, εγκαυμάτων, γδαρσιμάτων και ερεθισμών, όσο και στην ενυδάτωση, ανακούφιση και αναζωογόνηση του δέρματος. Καθώς περιέχει πάνω από 75 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων της β-καροτίνης και της βιταμίνης C και Ε, συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της σφριγηλότητας του δέρματος. Είναι ιδανική και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, ειδικά όσες εμφανίζουν δερματικές παθήσεις και εκζέματα.

Το παραδοσιακό χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου με εκχύλισμα αλόης της εταιρίας Olivellenic Organics έχει σύνθεση πλούσια σε βιταμίνη Ε, εκχύλισμα ευκαλύπτου και φασκόμηλου, συστατικά τα οποία είναι γνωστά για την αντιμυκητιακή, αντισηπτική και επουλωτική τους δράση. Ο πλούσιος, κρεμώδης αφρός του ξεχωριστού αυτού προϊόντος καθαρίζει σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη και υγεία, ενώ ξεπλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πλέον ευαίσθητα, ενώ έχει έντονα αναπλαστική δράση. Πωλείται σε χάρτινη, οικολογική και βιοδιασπώμενη συσκευασία των 100γρ.
Επιστροφή στην κορυφή