“Paint it Black” με ενεργό άνθρακα, λιβάνι και λεμόνι 100gr by Soma

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4656
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Soma
“PAINT IT BLACK” with Activated Charcoal, frankincense & Lemon

Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι της εταιρίας SOMA με ενεργό άνθρακα, αιθέριο έλαιο λιβάνι και λεμόνι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης και φροντίδας, κατάλληλο για ολόκληρη την οικογένεια.

Ο ενεργός άνθρακας, υλικό γνωστό από την αρχαιότητα για την εξαιρετική απορροφητική του ικανότητα, χρησιμοποιείται για τον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και την προστασία της από όλους τους επιβλαβείς εξωγενείς παράγοντες. Έχει την ικανότητα να αφαιρεί τις χημικές ουσίες που δεν ανήκουν στο σώμα, όπως τοξίνες, βακτήρια, βαρέα μέταλλα κλπ, καθώς και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντας άθικτα τα ευεργετικά θρεπτικά συστατικά. Χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της ακμής, του εκζέματος και της ψωρίασης, καθώς καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και σκοτώνει τα βακτήρια που τα προκαλούν. Το αιθέριο έλαιο λιβάνι διαθέτει σημαντικές αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, και στυπτικές ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν στον καθαρισμό και στην απολύμανση της επιδερμίδας, αλλά και στην εξισορρόπηση του λιπαρού και ακνεϊκού δέρματος. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού έχει σημαντικές αναζωογονητικές ιδιότητες. Η χρήση του αναστέλλει τη φυσική διαδικασία γήρανσης, αποτρέποντας την πρόωρη εμφάνιση των ρυτίδων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη διέγερση του μηχανισμού που είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη νέων κυττάρων.

Το σαπούνι “PAINT IT BLACK” είναι ιδανικό για βαθύ καθαρισμό προσώπου, σε δέρματα με έντονη λιπαρότητα και ακμή, καθώς επίσης και για καθαρισμό του σώματος.

Τα σαπούνια SOMA παρασκευάζονται με την ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης, ώστε τα συστατικά να διατηρούν τις μοναδικές τους ιδιότητες και με απόλυτα αγνές πρώτες ύλες. Δεν περιέχει χημικά, τοξίνες, ή οποιεσδήποτε άλλες επιβαρυντικές ουσίες στη σύστασή του. Πωλείται σε υπέροχη συσκευασία των 100gr.

Μετά από κάθε χρήση στεγνώστε πολύ καλά τα σαπούνια σας ώστε να διαρκέσουν περισσότερο καιρό.

Η εταιρία SOMA δραστηριοποιείται στην παραγωγή 100% φυσικών χειροποίητων καλλιτεχνικών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης με βάση τα αιθέρια έλαια, το κερί μέλισσας, του αργίλους, τα βότανα και ό,τι άλλο προέρχεται από τη φύση, για ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το soma/σώμα τους.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Προσώπου από την Worksoap
€ 4,90   € 3,50
Λευκό Σαπούνι Πούδρα 100gr
€ 0,90
Επιστροφή στην κορυφή