Σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και ρόδι από την Venus Secrets Organics

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4711
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 110 gr
Το φυσικό σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και ρόδι της εταιρίας Venus Secrets Organics
καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ξηραίνει το δέρμα, διατηρώντας τους πόρους ανοικτούς, ώστε να μπορούν να αναπνεύσουν, ενώ παράλληλα ενυδατώνει, θρέφει και τονώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μία υπέροχη αίσθηση, καθαριότητας και φρεσκάδας. Το γάλα γαϊδάρας είναι ένα πολύτιμο δώρο της φύσης που βοηθάει το ευαίσθητο δέρμα να ξανακερδίσει την ισορροπία και την υγρασία του, ενώ παράλληλα αποτρέπει την γήρανση της επιδερμίδας, προσφέροντας την ανάπλαση και αναζωογόνηση που είναι απαραίτητη για την επίτευξη ενός υγιούς και νεανικού δέρματος.

Το ρόδι, γνωστό για τις ήπιες αντισηπτικές και τονωτικές του ιδιότητες, συσφίγγει δραστικά τους πόρους και τονώνει την επιδερμίδα, ενώ βοηθά αποτελεσματικά και στην καταπολέμηση της ακμής, γι αυτό και είναι ιδανικό για τους νέους και τους έφηβους. Το υπέροχο αυτό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας και ρόδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που έχουν ευαισθησία στα χημικά συστατικά συμβατικών σαπουνιών ή άλλες αλλεργίες. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση για το πρόσωπο και το σώμα . Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για άτομα με λιπαρή, ευερέθιστη και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ χρησιμοποιείται ειδικά για την περιποίηση μωρών και παιδιών. Ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν ασυναγώνιστης ποιότητας σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Το γάλα γαϊδούρας:
Ένα πραγματικό ελιξίριο ομορφιάς, το γάλα γαϊδούρας χρησιμοποιείται από τον άνθρωπο ως τροφή, φάρμακο και καλλυντικό εδώ και χιλιάδες χρόνια!
Το γάλα του θηλυκού όνου θεωρείται εφάμιλλο του μητρικού και διαθέτει 60 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το αγελαδινό, όπως επίσης και βιταμίνες A, B1, B2, B6 και Ε. Επίσης, είναι πλούσια πηγή μετάλλων και ιχνοστοιχείων, είναι σχετικά φτωχό σε ολικά στερεά και λιπαρά, ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη.

Στην κοσμετολογία, το γάλα γαϊδούρας είναι το κατεξοχήν φυσικό προϊόν σύσφιξης του δέρματος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάπλαση και αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η πλούσια σε πρωτεΐνες, φωσφολιπίδια, ceramides και υδατάνθρακες σύνθεσή του, κτίζει ένα δυνατό ιστό, αυξάνοντας τις ίνες που στηρίζουν το δέρμα, καθιστώντας το πιο λείο, σφιχτό και ελαστικό, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη, νεανικότητα και υγιή εμφάνιση. Το γάλα γαϊδούρας θεωρείται επίσης, ιδανικό στη αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως έκζεμα, ψωρίαση, ακμή και ξηροδερμία.

Δείτε επίσης

Σαπούνι με Ίνες Μεταξιού 100gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Σαπούνι με Καφεϊνη 110gr Sapon
€ 6,80   € 6,12
Ελαιόλαδο Δαφνέλαιο Αρκαδική Γη
€ 5,90
Σαπούνι με Πούδρα Αγριοκέρασου 100gr Sapon
€ 6,80   € 6,12
Επιστροφή στην κορυφή