Σαπούνι με Λάσπη Νεκράς Θάλασσας και Φύκια 110gr by Sapon

€ 6,50 € 5,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7019
Είδος Σαπούνια
Βάρος 110 gr
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Barcode 5200141180004
Για την παραγωγή των σαπουνιών της εταιρίας Sapon Skin Care έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας Eλληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και Ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια, ενώ έχει προτιμηθεί η διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης, μέσω της οποίας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιότητες των πρώτων υλών.

Χειροποίητο σαπούνι σώματος, εμπλουτισμένο με άριστης ποιότητας ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, λάσπη Νεκράς Θάλασσας, φύκια και αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο από την εταιρία Sapon Skin Care. Ένα ξεχωριστό προιόν, ιδανικό για την τόνωση και σύσφιξη των ιστών, καθώς και τη δραστική μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα.

Ο συνδυασμός Λάσπης Νεκράς θάλασσας με φύκια συμβάλλει σημαντικά στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λεμφικής ροής, καθώς και στην διέγερση των μεταβολικών διεργασιών, έτσι ώστε ο οργανισμός να κάνει περισσότερες καύσεις, συμβάλλοντας αποφασιστικά όχι μόνο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αλλά και στην συνολική ανενέωση και αναδόμηση των κυτάρων και των ιστών του δέρματος. Επιπλέον, το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο, λόγω της μεγάλης του περιεκτικότητας σε αντιοξειδωτικά, προσφέρει φρεσκάδα, ελαστικότητα και ξεχωριστή λάμψη.

Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Κατά την συσκευασία 110gr.

Δείτε επίσης

Σαπούνι με αβοκάντο Disoline Elixirio 100gr
€ 3,90
Σαπούνι με Μέλι 110gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Άνθη και Έλαιο Χαμομηλιού NGC by Elen
€ 4,50   € 3,90
Σαπούνι Προσώπου από την Worksoap
€ 4,90   € 3,50
Επιστροφή στην κορυφή