Πρόπολη Forte 30ml Apipharm

€ 18,40 € 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6691
Είδος Προϊόντα Μέλισσας
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Apipharm
Barcode 5206899000021
Ενισχύστε άμεσα το ανοσοποιητικό σας σύστημα και προστατευτείτε αποτελεσματικά από ιούς, βακτήρια μύκητες και μικρόβια με την εξαιρετική Πρόπολη Forte, το νέο extra δυνατό υδροαλκοολικό εκχύλισμα πρόπολης της εταιρίας APIPHARM με 38 mg πολυφαινόλες ανά ml προϊόντος.
(Ο αριθμός αυτός είναι συνήθως κάτω από 10mg).

Σύμφωνα με μελέτες που διεξήχθησαν στην Ιταλία σχετικά με την επίδραση 5 φλαβονοειδών της πρόπολης στην μολυσματικότητα και την αναπαραγωγή ορισμένων στελεχών από τους ιούς έρπη, κοροναϊού, ροταϊού και αδενοϊού, η Κερκετίνη, το κυριότερο από τα φλαβονοειδή που εμπεριέχονται στην πρόπολη, ήταν αυτή που μείωσε την μολυσματικότητα και την ενδοκυτταρική αναπαραγωγή των ιών.

Ως εκ τούτου φαίνεται ότι η πρόπολη διεγείρει την κυτταρική ανοσοαπόκριση έναντι των αντιγόνων των συγκεκριμένων ιών και συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμησή τους, συνιστώντας, “πολύτιμο ιάμα ” έναντι μεγάλων οικογενειών ιών που προκαλούν έντονη θνησιμότητα ή εξελίσσονται σε σοβαρά περιστατικά, όπως ο MERS, ο SARS, ο HIV, ο H1N1 ο κοροναϊός κλπ. Επιπλέον, η πρόπολη παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, καθώς πολλά συστατικά της επιδεικνύουν σημαντική κυτταροτοξικότητα έναντι των καρκινικών κυττάρων, διατηρώντας ταυτόχρονα τα φυσιολογικά κύτταρα αδρανή!

Ένα προϊόν 4 φορές πιο δυνατό που εγγυάται τη θωράκιση του οργανισμού σας.
Ένα “Φυσικό αντιβιοτικό” χωρίς παρενέργειες.

Συνιστώμενη δόση: 10- 15 σταγόνες την ημέρα. Μπορούν να ληφθούν και με κρύο ρόφημα.

Η APIPHARM είναι μία ελληνική επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1999 με στόχο την παραγωγή και προώθηση άριστων ποιοτικά προϊόντων για την υγεία, τη διατροφή και την ατομική υγιεινή, οι πρώτες ύλες των οποίων βασίζονται στα ευεργετικά προϊόντα της μέλισσας. Από το 2002 οι επιστημονικοί συνεργάτες της εταιρίας, υλοποιώντας στην πράξη τον όρο “μελισσοθεραπεία” προήγαγαν τη χρήση μελισσοκομικών προϊόντων σε συνέργια με αιθέρια έλαια και φαρμακευτικά φυτά, συμβάλλοντας σημαντικά στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων υγείας.

Τα προϊόντα της εταιρίας υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους με έμφαση στη διασφάλιση της απουσίας υπολειμμάτων φαρμάκων ή άλλων χημικών ουσιών στο τελικό προϊόν. Κανένα προϊόν της APIPHARM δεν είναι γενετικά τροποποιημένο.

Δείτε επίσης

Πρόπολη Σπρέι με Μέλι 20ml για Παιδιά Apipharm
€ 16,40   € 13,90
Σαμπουάν Πρόπολης 220ml by My Bee
€ 12,90
Σαμπουάν Κατοικιδίων Πρόπολης 250ml My Bee
€ 10,90
Lipcare με πρόπολη 5.5ml by My Bee
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή