Σαπούνι με Γάλα Κατσίκας & Βότανα 100gr STYX

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7520
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Germany
Εταιρεία STYX
Barcode 9004432175429
Φυσικό Σαπούνι για Ευαίσθητες Επιδερμίδες εμπλουτισμένο με ορό γάλακτος κατσίκας και καλέντουλα από την πολυτελή σειρά Alpin Derm της αυστριακής εταιρίας Styx.

Το υπέροχο αυτό σαπούνι συνδυάζει μοναδικά τις αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές και μαλακτικές ιδιότητες του κατσικίσιου γάλακτος με την αντισηπτική και καταπραϋντική δράση της καλέντουλας βοηθώντας σημαντικά στην εξισορρόπηση της υγείας της επιδερμίδας. Ιδανικό για τα ευαίσθητα και ταλαιπωρημένα δέρματα, καθώς και για τις επιδερμίδες με τάση για ακμή, έκζεμα, ψωρίαση, αλλεργίες και ξηρότητα. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Η πλούσια σε πολύτιμες βιταμίνες και μέταλλα σύσταση του κατσικίσιου γάλακτος, το καθιστούν ένα εξαιρετικό, φυσικό αντιοξειδωτικό, ενώ η υψηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα και τριγλυκερίδια ως ένα ισχυρό καθαριστικό, καταπραϋντικό και απαλυντικό της επιδερμίδας.

Η καλέντουλα εκτιμάται ιδιαιτέρως για την αναδομητική, προστατευτική και ενισχυτική της άμυνας του δέρματος, δράση της. Επιπλέον, καταπραΰνει και αναζωογονεί το ξηρό, ερεθισμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα, το οποίο έχει χάσει την ισορροπία του.
100g.
Επιστροφή στην κορυφή