Χειροποίητο σαπούνι με Ελαιόλαδο και Λεμόνι 100gr Rizes Crete

€ 1,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7683
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Rizes Crete
Προέλευση Hellas (Crete)
Barcode 5200120446978
Χειροποίητο σαπούνι με Ελαιόλαδο και λεμόνι από την εταιρία Rizes Crete. Ένας φυσικός συνδυασμός καθαριότητας και φροντίδας με πλούσια θρεπτική και αναζωογονητική δράση που θα σας χαρίσει ένα λαμπερό, απαλό και πεντακάθαρο δέρμα. Κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Το αγνό, παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου αποτελεί μέρος της κληρονομιάς της πατρίδας μας, καθώς χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την προσωπική υγιεινή και φροντίδα των Ελλήνων. Το ελαιόλαδο, προϊόν με πλούσια ενυδατική και θρεπτική δράση για το δέρμα, διαθέτει φυσικά αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες συσφίγγουν και τονώνουν την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων επιβραδύνοντας την ανάπτυξη των ρυτίδων.

Το εκχύλισμα λεμόνι, συστατικό πλούσιο σε βιοφλαβονοειδή, πολυφαινόλες, βιταμίνη C και οξέα φρούτων (κιτρικό οξύ), με τις ισχυρές αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, λευκαντικές και στυπτικές του ιδιότητες συμβάλλει αποτελεσματικά στην βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, στην ανάπλαση των κυττάρων και στη σύσφιξη των πόρων, ενώ χάρη στην μικροαπολέπιση που δημιουργεί, αναζωογονεί και φωτίζει την επιδερμίδα. Επίσης, ρυθμίζει και τη λιπαρότητα και περιποιέται σε βάθος τα μαλλιά, το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής παρέχοντάς τους αντοχή και λάμψη.

Τα καλλυντικά RIZES δεν περιέχουν parabens, παραφινέλαιο, σιλικόνη και ορυκτέλαιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, εμπλουτισμένα με φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Κατάλληλα για καθημερινή χρήση. 100g.

Δείτε επίσης

Classic Mud Soap by Mineral Beauty System 125gr
€ 4,90
Σαπούνι Ενυδάτωσης από την Worksoap
€ 4,90   € 3,50
Κλασσικό Σαπόύνι από την Worksoap
€ 4,90   € 3,50
Σαπούνι Αγιόκλημα 115gr Sapon
€ 6,60   € 5,94
Φασκόμηλο και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή