Σαπούνι με Ζεόλιθο & Δεντρολίβανο Ερμης 120gr NGC by Elen

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7660
Είδος Σαπούνια
Βάρος 120 gr
Εταιρεία NGC by Elen
Προέλευση Hellas
Barcode 5200252110372
Οι άνθρωποι της εταιρίας NGC by Elen χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικά υλικά όπως ο Ζεόλιθος, το Δενδρολίβανο, το Θυμάρι, το Φασκόμηλο, η Τσουκνίδα, δημιούργησαν μία υπέροχη συλλογή χειροποίητων σαπουνιών με βάση τη φυτική γλυκερίνη, για έξτρα ενυδάτωση και προστασία του δέρματος, με αρώματα αγνών αιθέριων ελαίων, χυμών φρούτων και βοτάνων. Κανένα από τα προϊόντα της εταιρίας δε περιέχει Parabens και παράγωγα πετρελαίου για τη συντήρηση του. Κανένα δεν δοκιμάστηκε σε ζώα.
Όλα τα προϊόντα είναι 100% οικολογικά & βιοδιασπώμενα.

Φυσικό, Χειροποίητο Σαπούνι με Ζεόλιθο Hermes (ΕΡΜΗΣ) από την εταιρία NGC by Elen, εμπλουτισμένο με δαφνέλαιο, μέντα, φασκόμηλο και τσουκνίδα. Ένα εξαιρετικά δυναμωτικό, αντισηπτικό προϊόν, ιδανικό για την καθαριότητα των μαλλιών με λιπαρότητα, πιτυρίδα και ξηροδερμία.
Η φυτική γλυκερίνη, χάρη στις ισχυρές υγραντικές και μαλακτικές της ιδιότητες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα.

Ο ζεόλιθος, το φυσικό αποτοξινωτικό προϊόν της φύσης, δεσμεύει βλαβερές ουσίες όπως βαρέα μέταλλα και ραδιονουκλίδια, αλλά και τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες ευθύνονται για την γήρανση της επιδερμίδας και ταυτόχρονα χαρίζει σημαντικές αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Τέλος, φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα.

Τα έλαια φασκόμηλου, δενδρολίβανου και δάφνης με τις εξαιρετικές αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές τους ιδιότητες αποτοξινώνουν το τριχωτό της κεφαλής, καταπολεμούν τον κνησμό, την ξηροδερμία και την πιτυρίδα και συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση και ανάπτυξη των μαλλιών, χαρίζοντάς στην τρίχα λάμψη, αναζωογόνηση και υγεία.

Η τσουκνίδα βοηθά στην υγιή όψη του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών, προστατεύει από την τριχόπτωση και ανακουφίζει την επιδερμίδα του κεφαλιού από την ξηροδερμία και την πιτυρίδα.

Η μέντα, πλούσια σε μενθόλη, τονώνει σημαντικά το τριχωτό της κεφαλής και προστατεύει από την πιτυρίδα, ενώ με τις αναζωογονητικές και δροσιστικές της ιδιότητες, διατηρεί τα μαλλιά καθαρά και φρέσκα όλη την ημέρα.

Το λεμονόχορτο με το φρέσκο δροσιστικό του άρωμα αφήνει στα μαλλιά σας μία υπέροχη μυρωδιά που διαρκεί.
Συσκευασία: περίπου 120g.

Δείτε επίσης

Σαπούνι με Αλόη OlivAloe
€ 3,50
Aloe Vera και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Σαπούνι Λεβάντα Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή