Αντιρυτιδική κρέμα με συνένζυμο Q10 by Ryor 50ml

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5025
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007976908
Εταιρεία Ryor
Η αντιρυτιδική κρέμα με συνένζυμο Q10 και Hot Spring Mineral Salt από την εταιρία Ryor ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, προστατεύει την επιδερμίδα από τις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιδράσεις και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση, “γεμίζοντας” τις ρυτίδες εκ των έσω, απαλύνοντας την εμφάνισή τους και αποτρέποντας την εμφάνιση νέων.

Το συνένζυμο Q10, ως φυσικό αντιοξειδωτικό, περιορίζει τις βλάβες από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών, ενισχύει την επανορθωτική δράση των κυττάρων, προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη, συμβάλλει στην πρόληψη της φωτογήρανσης και των ρυτίδων και αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Το Hot Spring Mineral Salt (αλάτι θερμικής άνοιξης) διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, καθαρίζει το δέρμα από τις τοξίνες και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος αναγεννώντας και αναζωογονώντας το δέρμα και βελτιώνοντας την ελαστικότητά του με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο.

Η αντιρυτιδική κρέμα της εταιρίας Ryor έχει ελαφριά υφή και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το 24ωρο. Συσκευασία 50ml.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό και κάντε ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή