Quinoa Seed Ξηρό Εκχύλισμα (Cobiolift) 10gr

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6388
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 10 gr
Το Quinoa Extract είναι ένα φυσικό, δραστικό προϊόν που περιλαμβάνει πολυσακχαρίτες από τους σπόρους του φυτού κινόα.
Χρησιμοποιείται σε ποικίλα καλλυντικά σκευάσματα περιποίησης του προσώπου, καθώς τελευταίες έρευνες έχουν καταδείξει ότι διαθέτει σημαντικές αντιρυτιδικές ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση της χαλάρωσης και των ρυτίδων προσφέροντας άμεσα, (εντός 30΄) εξαιρετικό αποτέλεσμα lifting.

Επιπλέον, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνειά της,“κλειδώνει” την υγρασία μέσα της. Κατάλληλο για όλο το πρόσωπο, βρίσκει την ιδανική του εφαρμογή στην περιοχή των ματιών, καθώς βοηθά στην υποχώρηση των μαύρων κύκλων και στην εξάλειψη του “ποδιού της χήνας”.
Χρησιμοποιείται σε ποσοστό 0,5 - 3% είτε στην υδατική, είτε στην τρίτη φάση. Προϊόν υδατοδιαλυτό.
INCI Name: Chenopodium Quinoa Seed Extract

Η Κινόα άρχισε να καλλιεργείται πριν από περίπου 5000 χρόνια στη Νότια Αμερική. Οι Ίνκας πίστευαν πως ο καρπός της ήταν ιερός και αναφέρονταν στην κινόα ως την ‘μητέρα όλων των σιτηρών’. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι γνωστή για την υψηλή διατροφική της αξία, καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, αμινοξέα, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, ασβέστιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Ε και φυτικές ίνες.

Δείτε επίσης

Θαλάσσιο Κολλαγόνο Βιολογικό 30ml
€ 9,90
Volume Filler (Anemarrhena εκχύλισμα) 10ml Nature & Body
€ 9,90
Meiview (Bacillus Ferment) 10ml Nature & Body
€ 14,90
Σιλικόνη (Dimethicone) 100ml
€ 5,90
Ανθρακικό Ασβέστιο 100gr
€ 1,20
Επιστροφή στην κορυφή