Meiview (Bacillus Ferment) 10ml Nature & Body

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9118
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Το Meiview (inci name: Bacillus Ferment) είναι ένα συστατικό βακτηριακής ζύμωσης, το οποίο λαμβάνεται από έναν μικροοργανισμό που ζει σε ένα αλόφυτο (φυτά, τα οποία ευδοκιμούν σε αλατούχα εδάφη) στη Μαγιόρκα της Ισπανίας και χρησιμοποιείται για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.

Τα οφέλη της ζύμωσης βακίλων για το δέρμα είναι πολλά. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, θεωρείται ότι συμβάλλει σημαντικά τόσο στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος του δέρματος, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη ωφέλιμων- και αναστέλλοντας την ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων, όσο και στην ενίσχυση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού, βελτιώνοντας την ανθεκτικότητά του και μειώνοντας την απώλεια υγρασίας. Επιπλέον, έχει αναφερθεί ότι διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στην καταπράυνση του ευαίσθητου ή ερεθισμένου δέρματος, ενώ σημαντική θεωρείται και η αντιμικροβιακή του επίδραση, η οποία αναστέλλει την ανάπτυξη ορισμένων παθογόνων βακτηρίων στην επιφάνεια της επιδερμίδας, προάγοντας τη δημιουργία υγιέστερου περιβάλλοντος για το δέρμα.

Το Meiview με τη βελτίωση των διακυτταρικών συνδέσεων, μέσω της πλακοσφαιρίνης (PKG), ενισχύει την επιδερμική ακεραιότητα. Επίσης, συμμετέχει στη βελτίωση της ευθραυστότητας της μικροκυκλοφορίας μειώνοντας την αγγειακή διαπερατότητα και την ευθραυστότητα των αγγείων, ενώ συμβάλλει και στην αποτροπή της συσσώρευση χρώματος, αίματος και μελανίνης στο δέρμα, ουσίες που ευθύνονται για τη δημιουργία οιδημάτων και μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
Επιπλέον, αυξάνει το σχηματισμό κολλαγόνου Ι καθιστώντας την επιδερμίδα των ματιών πιο ισχυρή και πιο σφριγηλή, ενώ ενισχύει και το κολλαγόνο τύπου IV, το οποίο δημιουργεί το 3D Matrix του προσώπου.

Το Meiview βρίσκει εφαρμογή στη σύνθεση προϊόντων περιποίησης ματιών, όπως όρους, κρέμες, τζελ κλπ.
Συστατικό αποτελεσματικό σε άνδρες και γυναίκες.
Υδατοδυαλιτό. Προστίθεται στην τελική φάση.
Ποσοστό χρήσης 1-2%

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εάν έχετε ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα ή ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, συνιστάται να κάνετε προηγουμένως μια δοκιμή σε ένα μικρό σημείο της επιδερμίδας.
Προϊόντα περιποίησης δέρματος που περιέχουν ζύμωση βακίλων συστήνεται να χρησιμοποιούνται 1-2 φορές την ημέρα.

Δείτε επίσης

Κιτρικό Οξύ (Άνυδρο) 500gr
€ 6,00
Bio Ceramide 1% Blend 50ml
€ 12,90
Xanthan Gum 100gr
€ 5,90
3D shaper (Lifting Effect) 10ml Nature & Body
€ 9,90
Δεντρολίβανο (Rosemary) Εκχύλισμα 50ml Nature & Body rosemarinus officinalis
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή