Υγρό Μετάξι 50ml

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3029
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 50 ml
Προέλευση Italy
Τα αμινοξέα μεταξιού (Silk Amino Acids) προέρχονται από την υδρόλυση καθαρών ινών μεταξιού και έχουν ως χαρακτηριστικό το πολύ χαμηλό μοριακό βάρος, το οποίο τους επιτρέπει να εισχωρούν βαθειά στις στοιβάδες της επιδερμίδας και στα μαλλιά. Αυτό τους προσδίδει ενυδατικές, αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Το υγρό μετάξι είναι πολύ πλούσιο στην ουσία serine, η οποία έχει την ικανότητα να δεσμεύει την φυσική υγρασία μέσα στην επιδερμίδα αλλά και στις τρίχες. Οι τρίχες σταματούν να είναι ξηρές και εύθραυστες με τάση για ψαλίδα και η επιδερμίδα αποκτά λάμψη, απαλότητα και σφρίγος. Περιέχει επίσης την πρωτείνη fibroin η οποία είναι υπεύθυνη για την απαλή και μεταξένια υφή που προσδίδει το υγρό μετάξι στα καλλυντικά σκευάσματα.

Τα αμινοξέα μεταξιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα σχεδόν τα καλλυντικά. Είναι υδατοδιαλυτά και ιδανικά για ενυδατικές κρέμες, body butters, body lotions, cleansers, toners αλλά και για σαμπουάν, conditioners, μάσκες μαλλιών, lipsticks κ.ο.κ. Το υγρό μετάξι χρησιμοποιείται στα καλλυντικά σε ποσοστό 1-2,5%.

Τα αμινοξέα μεταξιού που θα βρείτε στα Sensities είναι άοσμα και άχρωμα ή υποκίτρινα (decolorized and deodorized). Προέρχονται από τον μεταξοσκώλικα του γένους Bombyx mori και συγκεντρώνονται χωρίς καμμία απολύτως επίπτωση πάνω στο ίδιο το έντομο ή στο φυσικό του περιβάλλον. Είναι η υψηλότερη ποιότητα αμινοξέων μεταξιού που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά, 100% καθαρά και Parabens Free.

  Δείτε επίσης

Preservative Eco
€ 3,90
Cyclomethicone
€ 4,90
Sucragel 50ml
€ 6,90
Polysorbate (Tween) 80
€ 3,90
Σόδα Πλυντηρίου
€ 2,50
  Επιστροφή στην κορυφή