Καυστική Σόδα 1kg

€ 4,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2773
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 1 kg
Προέλευση Spain
Η καυστική σόδα (Υδροξείδιο του Νατρίου), γνωστή και ως Καυστικό Νάτριο, είναι μία λευκή κρυσταλική ουσία που χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών με τη "ψυχρή" μέθοδο. Αποτελεί απαραίτητο συστατικό των σαπουνιών που παρασκευάζονται με τη μέθοδο αυτή.

Η χρήση της καυστικής σόδας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς όταν διαλύεται στο νερό προκαλείται μια ισχυρά εξώθερμη αντίδραση. Ο χειρισμός της καυστικής σόδας απαιτεί τη χρήση προστατευτικής ένδυσης (γυαλιά, γάντια κατάλληλα για επαφή με χημικές ουσίες και ειδικό ρουχισμό). Ο χειρισμός της καυστικής σόδας θα πρέπει επίσης να γίνεται αποκλειστικά σε χώρους με πολύ καλό εξαερισμό. Η μη συμμόρφωση με τις παραπάνω οδηγίες ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρά εγκαύματα, προβλήματα στην όραση, αναπνευστικά προβλήματα κ.ο.κ.

Στα Sensities σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιήσετε την καυστική σόδα για την παρασκευή σαπουνιών, εάν προηγουμένως δεν έχετε λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση (βλ. Σεμινάριο παρασκευής Σαπουνιών με τη Ψυχρή Μέθοδο).

Η καυστική σόδα που προσφέρεται στα Sensities είναι υψηλής ποιότητας και κατάλληλη για τη παρασκευή σαπουνιών. Είναι σε μορφή κόκκων (όχι σε μορφή "τρίμματος" - που είναι πολύ κατώτερης ποιότητας). Είναι 99,0% καθαρή (minimum εγγυημένη καθαρότητα προϊόντος). Θα πρέπει να φυλάσσεται σε αεροστεγή συσκευασία μετά την αγορά της.

Δείτε επίσης

Υγρό Μετάξι 50ml
€ 5,90
Βιταμίνη B3 (Nicotinamide / Niacinamide) 100gr
€ 4,90
Aloe Vera Gel 100ml
€ 4,90
Θαλάσσια Ελαστίνη 50ml
€ 6,90
Κιτρικό Οξύ (Άνυδρο) 500gr
€ 6,00
Επιστροφή στην κορυφή