6 Σοκολατένιες στήλες

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4829
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 26,0 cm × 17,0 cm
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης “Σοκολατένιες στήλες ” με 6 μπάρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή διαφόρων ειδών σοκολάτας, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ιδιαίτερο" σχήμα. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "μπάρας" είναι περίπου 65gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “Σοκολατένιες στήλες ” με 6 μπάρες είναι 26,0cm x 17,0cm. Η κάθε μπάρα έχει διαστάσεις 11,5cm x 4,5cm και βάθος 1,5cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών.

Δείτε επίσης

4 αγγελάκια που προσεύχονται
€ 9,90
4 Τετράγωνα Φόρμα
€ 13,90
6 Γεωμετρικά σχέδια Οβάλ Πλακέ
€ 11,90
Καλούπι Ξύλινο 3kg+
€ 32,90
8 μικρά θαλάσσια ζώα
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή