8 κυλινδρικά φορμάκια

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5320
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 29,5 cm × 16,5 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα “8 κυλινδρικά φαρμάκια” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος του κάθε "κυλίνδρου" είναι περίπου 90gr.,

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “8 κυλινδρικά φορμάκια” είναι 29,5cm x 16,5cm. Η διάμετρος από το κάθε κυλινδρικό φορμάκι είναι 5,7cm και το βάθος του 3,0cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

Κέικ Μεσαίο Φόρμα
€ 7,90
6 οβάλ γεωμετρικά σχέδια
€ 9,90
55 μικρές ροζ καρδούλες
€ 5,90
15 Οβάλ Κυψέλες
€ 14,90
Γράμματα αγγλικού αλφαβήτου
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή