6 ανάγλυφες πατούσες

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5323
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 16,1 cm × 13,7 cm
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα“6 ανάγλυφες πατούσες” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος της κάθε "πατούσας" είναι περίπου 38gr.,

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “6 ανάγλυφες πατούσες” είναι 16,1cm x 13,7cm. Οι διαστάσεις της κάθε "πατούσας" είναι 5,0 x 4,6 cm το βάθος της 1,0cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

6 τετράγωνα Σφηνοτουβλάκια Lego
€ 13,90
6 Ποντικάκια Φόρμα
€ 6,90
Κέικ Μεσαίο Φόρμα
€ 5,90
6 Χιονονιφάδες Φόρμα
€ 9,90
4 ανάγλυφα οβάλ με σχέδιο πεταλούδα σε λουλούδι
€ 12,90 € 12,90
Επιστροφή στην κορυφή