6 Γεωμετρικά σχέδια Οβάλ Πλακέ

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5765
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 30 cm × 16 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης "6 γεωμετρικά σχέδια Οβάλ” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε μοναδικά σοκολατάκια, πτι φουρ, ατομικά γλυκά, ταρτάκια, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ιδιαίτερο" ύφος. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος της κάθε "κυψέλης" είναι περίπου 82gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης "6 γεωμετρικά σχέδια Οβάλ” είναι 30cm x 16cm. Οι διαστάσεις της κάθε κυψέλης είναι 6,7cm x 7,5cm και το βάθος είναι 2,0cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών.

Δείτε επίσης

5 κυκλικά φορμάκια
€ 9,90
4 Μεγάλα λουλούδια
€ 9,90
12 μικρά ταρτάκια
€ 9,90
Ρόδο & Γιρλάντα
€ 9,90
Καλούπι Ξύλινο 3kg+
€ 32,90
Επιστροφή στην κορυφή