Γράμματα αγγλικού αλφαβήτου

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8234
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 21 cm × 11,5 cm
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα “γράμματα αγγλικού αλφαβήτου” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος του κάθε "γράμματος" είναι περίπου 1gr.,

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “γράμματα αγγλικού αλφαβήτου” είναι 21cm x 11,5cm. Οι διαστάσεις κάθε γράμματος είναι περίπου 1,5cm x 2cm και το βάθος του 0,2cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

12 Μικρά Χριστουγεννιάτικα Σχέδια
€ 5,90
Φόρμα σιλικόνης με ξύλινη υποδοχή
€ 28,90   € 24,90
4 Τετράγωνα Φόρμα
€ 13,90
15 Μικρά Αστέρια
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή