Κακάο Κόκκος (Cacao) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2961
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Ονομασία theobroma cacao
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

Το Εκχύλισμα από κόκκους Κακάο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες A, B1, B2, B3, C, E, ενώ παρουσιάζει και υψηλή περιεκτικότητα σε Μαγνήσιο, Σίδηρο, Omega 6, Anandamide, Theobromine, Phenethylamine, Tryptophan, Serotonin και σε αντιοξειδοτικά. Στη πραγματικότητα ο κόκκος του Κακάο περιέχει 621 καταγεγραμμένες ενεργές αντιοξειδοτικές ουσίες. Το εκχύλισμα του κόκκου Κακάο καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και τη διατηρεί "φρέσκια", νεανική και λαμπερή.

Το εκχύλισμα από κόκκους Κακάο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Θα το βρείτε σε μεγάλη ποικιλία καλλυντικών και κυρίως σε σκευάσματα που παρασκευάζονται για τη τόνωση της επιδερμίδας και για την αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης. Έχει χαρακτηριστικό άρωμα κακάο.

Το εκχύλισμα από κόκκους Κακάο είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο καλλυντικού (lotions, creams, oils, balms, σαπούνια κ.ο.κ.). Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ισχυρό εκχύλισμα του οποίου η συμμετοχή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 2,0% σε προϊόντα βάσης.

Δείτε επίσης

Ύσσωπος (Hyssop) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Hyssopus officinalis
€ 4,90
Γκουαρανά (Guarana) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Paullinia cupana
€ 4,90
Κόλα Νατ (Kola Nut) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body cola nitida
€ 4,90
Τσουκνίδα (Nettle) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body urtica dioica
€ 4,90
Θυμάρι (Thyme) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body thyme vulgaris
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή