Kemlia Car Diffuser by Innobiz

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7405
Είδος Διαχυτές Υπερήχων
Εταιρεία Innobiz
Προέλευση France
Barcode 3700471000932
Τροφοδοσία 12V / 130mA
Δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητό σας και ταυτόχρονα ένα υγιεινό και χαλαρωτικό κλίμα με την Kemlia, τη νέα, καινοτόμο συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων, η οποία σχεδιάστηκε για να αξιοποιεί ιδανικά τα ευεργετικά χαρακτηριστικά των αιθέριων ελαίων και εν κινήσει!. Με την υπογραφή της Innobiz.

Απλός, πρακτικός και απόλυτα ασφαλής, ο διαχύτης Kemlia είναι εξαιρετικά εύχρηστος. Συνδέστε τον στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και απολαύστε σε λίγα μόλις λεπτά την ευωδιά και τα οφέλη των αιθέριων ελαίων. Το ενσωματωμένο θερμαντικό στοιχείο της συσκευής θα θερμανθεί ελαφρά προκαλώντας ήπια διάχυση των ελαίων. Η διαδικασία αυτή δεν υποβαθμίζει την ποιότητα των αιθέριων ελαίων.

Χρήση: Εισάγετε το απορροφητικό επίθεμα στην υποδοχή που βρίσκεται στο πλάι του προϊόντος. Ρίξτε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου στον διαχύτη και πατήστε το κουμπί ON/OFF για ενεργοποήση/ απενεργοποίηση. Ο διαχύτης διαθέτει ενδεικτική λυχνία.

Φροντίδα: Αποσυνδέστε τον διαχύτη και καθαρίστε τον προσεκτικά με ένα πανί εμποτισμένο με υγρό καθαρισμού για διαχύτες για να αφαιρέσετε τυχόν περισσεύματα αιθέριου ελαίου. Γιαμεγαλύτερη διευκόλυνση, καθαρίστε τον ενόσω είναι ακόμη ζεστός.
Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ένα μόνο επίθεμα ανά αιθέριο έλαιο ή μείγμα αιθέριων ελαίων.

Χώρος κάλυψης: έως 10m2

Ισχύς: 12V / 130mA

Το κουτί περιέχει: Οδηγίες χρήσης, βύσμα για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου και 5 απορροφητικά επιθέματα.

Δείτε επίσης

Ventilia Diffuser by Innobiz
€ 59,90
Stonelia Square Diffuser by Innobiz
€ 38,90
Vanelia Diffuser by Innobiz
€ 78,90
Επιστροφή στην κορυφή