Bulia Diffuser by Innobiz

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7049
Είδος Διαχυτές Υπερήχων
Προέλευση France
Εταιρεία Innobiz
Barcode 3700471002134
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Επωφεληθείτε από την ευεργετική δράση των αιθέριων ελαίων κάθε λεπτό του 24ώρου, όπου κι αν βρίσκεστε, με την υπέροχη Bulia, την νέα, συσκευή διάχυσης ελαίου από την εταιρία Innobiz.

Μικρή σε μέγεθος και ως εκ τούτου ιδιαίτερα εύχρηστη και πρακτική η Bulia χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία της υπερ-νεφελοποίησης(ultra-nebulisation), μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η υψηλότερη αποτελεσματικότητα και η βέλτιστη απόδοση τόσο της φυσικής μυρωδιάς όσο και των θεραπευτικών ιδιοτήτων της αρωματοθεραπείας, καθώς το έλαιο διαχέεται απευθείας από την φιάλη του χωρίς την προσθήκη νερού και χωρίς την αφαίρεση του σταγονόμετρου.

Αυτό έχει ως απότέλεσμα τα σταγονίδια που διασκορπίζονται στον αέρα να λεπτότερα και ελαφρύτερα, να διατηρούνται εκεί για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να απελευθερώνουν τα φυσικά τους οφέλη αδιαλείπτως. Η υψηλή συγκέντρωση αιθέριου ελαίου (καθαρό έλαιο, χωρίς την ανάμειξη νερού) σε συνδυασμό με την ελαφρότητα των μικροσταγονιδίων επιτρέπει την οσφρητική αφομοίωση του 100% της δραστικής ουσίας.

Η Bulia είναι φορητή και επαναφορτιζόμενη - μέσω USB καλωδίου - και μπορεί να συνδεθεί στη θύρα USB του υπολογιστή σας ή στον φορτιστή του κινητού σας. Επιπλέον, διατίθεται με τροφοδοτικό 220v, ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε και σε πρίζα. Διαθέτει 2 επίπεδα ισχύος διάχυσης.

Οδηγίες Συναρμολόγησης: Αφαιρέστε το κάλυμμα. Κατόπιν, αφαιρέστε το καπάκι από τη φιάλη του αιθέριου ελαίου. Γυρίστε την συσκευή ανάποδα και βιδώστε την επάνω στη φιάλη του αιθέριου ελαίου, στη θέση του καπακιού. Βεβαιωθείτε ότι έχει βιδωθεί πλήρως, χωρίς να πιέσετε το μπουκάλι. Αναποδογυρίστε και ανακινήστε απαλά, προκειμένου να κατέλθει το αιθέριο έλαιο στη συσκευή διάχυσης. Τοποθετήστε το κάλυμμα. Βάλτε τη συσκευή στη βάση φόρτισης. Χρησιμοποιήστε το καλώδιο USB για να συνδέσετε τη βάση σε μια πρίζα USB ή σε μια πρίζα με τον παρεχόμενο προσαρμογέα δικτύου.

Οδηγίες Χρήσης: Πατήστε το κουμπί on / off / timer για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή:
1ο πάτημα, μπλε φως: 3 πίδακες κάθε 10 λεπτά. 20 ημέρες διάχυσης για ένα μπουκάλι των 30 ml.

2ο πάτημα, πράσινο φως: 3 πίδακες κάθε 20 λεπτά. 40 ημέρες διάχυσης για ένα μπουκάλι των 30 ml.

3ο πάτημα: Απενεργοποίηση της συσκευής.

Ο διαχύτης Bulia έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με μπουκάλια αιθέριου ελαίου 5ml, 10ml, 15ml και 30ml.
Χώρος κάλυψης: 60 m2. Ισχύς: 2,5W Τροφοδοσία από θύρα USB: 5V, 500mA, Βάρος: 34g Εγγύηση κατασκευαστή: 5 χρόνια.
Στην συσκευασία παρέχεται προσαρμογέας USB / AC: Είσοδος 100-240VAC, 50/60 hz, 0.3A - έξοδος 5VDC, 1000mA και οδηγίες χρήσης σε 7 γλώσσες.

Προσοχή! Μην τοποθετείτε την έξοδο διάχυσης προς τον τοίχο!

Προσοχή! Να χρησιμοποιείτε μόνο 100% καθαρά, φυσικά αιθέρια έλαια.
Τα πηχτά έλαια όπως το βέτιβερ, το amyris, το πατσουλί κλπ ενδέχεται να φράξουν τη συσκευή. Εάν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα με αλκοολούχο διάλυμμα για να καθαρίσετε το σημείο εξόδου της διάχυσης. Εάν εντούτοις επιθυμείτε να τα διαχύσετε, μπορείτε να τα αναμίξετε με ελαφρύτερα αιθέρια έλαια όπως το πορτοκάλι ή το λεμόνι.

Φροντίδα συσκευής: Χρησιμοποιώντας ένα εμποτισμένο βαμβάκι, τρίψτε απαλά το εξωτερικό μέρος του μεταλλικού δίσκου για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα και συμπληρώστε, εάν είναι απαραίτητο, 3 ή 4 σταγόνες αλκοόλ ή καθαριστικό διάλυμμα στο δοχείο. Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση: Μην ενεργοποιείτε τη συσκευή παρουσία παιδιών κάτω των 3 ετών ή εγκύων γυναικών. Χρήση σε παιδικό δωμάτιο, συνίσταται μόνο χωρίς την παρουσία παιδιών και τουλάχιστον 30 λεπτά πριν εισέλθουν.

Δείτε επίσης

Vanelia Diffuser by Innobiz
€ 78,90
Kemlia Car Diffuser by Innobiz
€ 19,90
Stonelia Square Diffuser by Innobiz
€ 38,90
Ventilia Diffuser by Innobiz
€ 59,90
Επιστροφή στην κορυφή