Mistilia Diffuser αιθέριων ελαίων και ανθόνερων by Innobiz

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7048
Είδος Διαχυτές Υπερήχων
Προέλευση France
Εταιρεία Innobiz
Barcode 3700471002127
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Απολαύστε τις θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας με την Mistilia, την πρώτη, φορητή συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων και ανθόνερων από την εταιρία Innobiz.

H Mistilia είναι μία εύχρηστη, φορητή συσκευή αρωματοθεραπείας, εξαιρετικά καινοτόμος, η οποία είναι κατάλληλη όχι μόνο για τη διάχυση αιθέριων ελαίων, αλλά και ανθόνερων, αποδίδοντας παράλληλα με την θεραπευτική και άριστη καλλυντική περιποίηση. Χρησιμοποιεί την τεχνολογικά προηγμένη λειτουργία των υπερήχων, μέσω της οποίας διευκολύνεται η πρόσληψη των ενεργών συστατικών των ελαίων και αποσταγμάτων από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται βαθιά και εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας, καθώς και ανακούφιση από κοκκινίλες και δερματικούς ερεθισμούς, που προκαλούνται από το ξύρισμα, το μακιγιάζ, τον ήλιο κλπ.

Οδηγίες χρήσης: Ξεβιδώστε το επάνω κάλυμμα (1/4 στροφής, αριστερόστροφα) και αφαιρέστε το. Ρίξτε το ανθόνερο της αρεσκείας σας ή 10 ml νερού και 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο στην ειδική δεξαμενή. Τοποθετήστε εκ νέου το κάλυμμα και βεβαιωθείτε ότι είναι καλά σφιγμένο. Κουνήστε μία δύο φορές. Σύρετε το κουμπί προς τα κάτω για να ενεργοποιήσετε τον διαχυτή και να απολαύσετε ένα σύννεφο “αρωματικής ομίχλης” για 60 δευτερόλεπτα. Κατόπιν η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα. Αν επιθυμείτε να σταματήσετε τη διάχυση σύρετε το κουμπί προς τα επάνω.

Ο διαχυτής επαναφορτίζεται σε θύρα USB και είναι ιδανικός για να τον έχετε παντού μαζί σας, στο αυτοκίνητο, το γραφείο, τα ταξίδια, τις διακοπές. Για να φορτίσετε την μπαταρία συνδέστε το παρεχόμενο καλώδιο σε μια υποδοχή USB. Κατά τη φόρτιση το φως γύρω από την έξοδο διάχυσης είναι κόκκινο, όταν φορτιστεί πλήρως, σβήνει.

Διάρκεια: 8 έως 10 κύκλοι διάχυσης 60 δευτερολέπτων για 10 ml νερού και ελαίου.
Χώρος κάλυψης: 25μ2, Βάρος προϊόντος: 50 γρ, εγγύηση κατασκευαστή: 5 χρόνια
Χρόνος επαναφόρτισης: 1 ώρα & 30 λεπτά για συνεχή χρόνο διάχυσης 1 ώρας.
Ισχύς: 2,5W, 5V, 500mA. Μπαταρία: μπαταρία λιθίου 400mAh
Η συσκευασία περιέχει: καλώδιο USB / 110-240VAC & οδηγίες σε 7 γλώσσες

Προσοχή: Να χρησιμοποιείτε μόνο 100% καθαρά, φυσικά αιθέρια έλαια.
Τα πηχτά έλαια όπως το βέτιβερ, το amyris, το πατσουλί κλπ ενδέχεται να φράξουν τη συσκευή. Εάν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα με αλκοολούχο διάλυμα για να καθαρίσετε το σημείο εξόδου της διάχυσης. Εάν εντούτοις επιθυμείτε να τα διαχύσετε, μπορείτε να τα αναμίξετε με ελαφρύτερα αιθέρια έλαια όπως το πορτοκάλι ή το λεμόνι.

Φροντίδα συσκευής: Χρησιμοποιώντας ένα εμποτισμένο βαμβάκι, τρίψτε απαλά το εξωτερικό μέρος του μεταλλικού δίσκου για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα και συμπληρώστε, εάν είναι απαραίτητο, 3 ή 4 σταγόνες αλκοόλ ή καθαριστικό διάλυμα στο δοχείο. Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό.

Δείτε επίσης

Stonelia Square Diffuser by Innobiz
€ 38,90
Kemlia Car Diffuser by Innobiz
€ 19,90
Vanelia Diffuser by Innobiz
€ 78,90
Ventilia Diffuser by Innobiz
€ 59,90
Επιστροφή στην κορυφή