Yona Naturea αρωματικός καυστήρας Zen Arome

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7619
Είδος Συσκευές Καύσης
Βάρος 400 gr
Εταιρεία Zen Arome
Υλικό Κεραμικό & Μπαμπού
Προέλευση France
Barcode 3700643505715
“Φύση” και “Απλότητα” είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή αρωματικών καυστήρων Naturéa της εταιρίας Zen’ Arome. Καθαρά σχέδια και απλές γραμμές επιτρέπουν την έκφραση της ομορφιάς των ευγενών υλικών αποδίδοντας εκλεπτυσμένα αντικείμενα γεμάτα αρμονία, ταιριαστά σε κάθε τύπο διακόσμησης.

Οι καυστήρες αρωματικών ελαίων Naturéa έχουν κατασκευαστεί από λακαρισμένο κεραμικό και μπαμπού, δύο ευγενή, φυσικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας και είναι χειροποίητοι και συναρμολογημένοι στο χέρι, γεγονός που τους καθιστά αυθεντικούς και ξεχωριστούς.

“Η απλότητα είναι η απόλυτη επιτήδευση”. Η φράση αυτή ορίζει με τον καλύτερο τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αρωματικού καυστήρα Yona. Οι εκλεπτυσμένες γραμμές, τα διακριτικά ανάγλυφα, ο μαγικός συνδυασμός του γκρι και του ξύλου αποδίδουν ένα πρωτότυπο διακοσμητικό αντικείμενο που ταιριάζει τέλεια σε κάθε χώρο και στυλ.

Ο καυστήρας Yona αποτελείται από δύο αφαιρούμενα κεραμικά κομμάτια, τα οποία εξυπηρετούν τον εύκολο καθαρισμό. Ένα κεραμικό κύπελλο στο επάνω τμήμα του “φιλοξενεί” τα αρωματικά– και τα αιθέρια έλαια, ενώ ένα δεύτερο κεραμικό στοιχείο, στο κάτω μέρος του είναι η “θήκη” για το κεράκι (δεν περιλαμβάνεται), το οποίο θερμαίνει ήπια το μείγμα προκαλώντας αρωματική διάχυση. Το σετ συμπληρώνει μία ανοιχτόχρωμη βάση από μπαμπού, δημιουργώντας στο σύνολό του ένα υπέροχο, διακοσμητικό αξεσουάρ.

Χρήση: Γεμίστε το λεκανάκι με νερό. Προσθέστε 8-10 σταγόνες από το αγαπημένο σας αρωματικό έλαιο και ανάψτε το κεράκι στη βάση του καυστήρα. Η αρωματοθεραπεία βοηθά να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και να δημιουργήσετε ζεστή, αρωματική ατμόσφαιρα σας στο χώρο σας.

Μέγεθος: 9 x 7 x 12,5 cm. Βάρος: 0,40 Kg.
Προσοχή! Μην τοποθετείτε τον καυστήρα κοντά σε κουρτίνες ή άλλα εύφλεκτα υλικά ή κοντά σε παιδιά χωρίς επίβλεψη.

Δείτε επίσης

Ona Diffuser Black by Innobiz
€ 79,90
Επιστροφή στην κορυφή