Ίασπις Ασημένιος (Silverleaf Jasper)

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1729
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Η χρήση των ημιπολύτιμων λίθων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο λιθος Silverleaf Jasper (Ασημένιος Ίασπις), θεωρείται ως ένας Κρύσταλλος "αγγελιοφόρος". Περιέχει ένα καλά κρυμμένο μήνυμα από προηγούμενες ζωές, το οποίο όμως μπορεί να φανερωθεί μόνο σε όσους μπορούν και θέλουν να το διαβάσουν. Θα φέρει (σε πολλές περιπτώσεις) στην επιφάνεια δυσάρεστες αναμνήσεις και συναισθήματα από το "παρελθόν" - που υπάρχουν κρυμμένα στο υποσυνείδητό του ανθρώπου. Έτσι όμως, μαθαίνοντας από τις προηγούμενες ζωές, το άτομο θα μπορέσει να διδαχτεί από παλιά του λάθη, προκειμένου να μην τα επαναλάβει ξανά στο μέλλον (σήμερα). Ο Κρύσταλλος Silverleaf Jasper, ενεργοποιεί το Chakra της Βάσης και επαναφέρει την πνευματική και σωματική ισορροπία.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο λίθος Silverleaf Jasper (Ασημένιος Ίασπις) θεωρείται πως ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και καθαρίζει τα νεφρά. Θεωρείται ακόμα πως ο Κρύσταλλος Silverleaf Jasper, μπορεί να περιορίσει τις τοξίνες που προκαλούν δυσοσμία.

Χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο Silverleaf Jasper (Ασημένιος Ίασπις), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον ακόμα στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Απολιθωμένο Ξύλο (Petrified Wood)
€ 1,90
Ίασπις Δαλματίας (Dalmation Jasper)
€ 1,90
Ιασπις (Fancy Jasper)
€ 2,90
Φεγγαρόπετρα (MoonStone)
€ 2,90
Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή