Αχάτης Ραβδωτός (Banded Agate)

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1742
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο Κρύσταλλος Banded Agate (Ραβδωτός Αχάτης), θεωρείται ως ένας ιδιαίτερα «λογικός» κρύσταλλος. Προσφέρει συναισθηματική, σωματική και πνευματική ισορροπία. Θα εναρμονίσει το yin με το yang, καθώς και τις θετικές και αρνητικές δυνάμεις. Ο ξεχωριστός αυτός ημιπολυτιμος λιθος, ενισχύει την αυτοσυγκέντρωση και την διορατικότητα του ανθρώπου, οδηγώντας τον έτσι σε πιο σωστές και αποτελεσματικές λύσεις. Θα καταπραΰνει τον φόβο, δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Ο Κρύσταλλος Banded Agate, ενεργοποιεί το Chakra της καρδιάς.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Banded Agate (Ραβδωτός Αχάτης), θεωρείται πως είναι ευεργετικός για το πεπτικό σύστημα. Θεωρείται ακόμα, πως ανακουφίζει τον πόνο του στομάχου, των ματιών και της μήτρας. Πολλοί Κρυσταλλοθεραπευτές υποστηρίζουν ακόμα πως ο Κρύσταλλος Banded Agate, «καθαρίζει» το λεμφικό σύστημα.

Χρησιμοποιήσετε τον Κρύσταλλο Banded Agate (Ραβδωτός Αχάτης) σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον ακόμα στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Ιασπις (Fancy Jasper)
€ 2,90
Μάτι της Τίγρης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Πέτρα Ερήμου Καλαχάρι (Kalahari Desert Stone)
€ 2,90
Αχάτης Πολύχρωμος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Ίασπις με Αιματίτη - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή