Χαλαζίας Καπνιάς (Smoky Quartz)

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1754
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Barcode 5055796569809
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Οι Κρύσταλλοι Quartz, θεωρούνται γενικά ως οι πιο ισχυροί από όλους τους Κρυστάλλους, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε σωματικό επίπεδο. Έχουν την μοναδική ικανότητα να απορροφούν, να κρατούν και να απελευθερώνουν την ενέργεια, καθώς επίσης και να την ξεμπλοκάρουν. Ο Κρύσταλλος Smoky Quartz (Χαλαζίας Καπνιάς), ενώνεται με την ενέργεια της Γής και γι’ αυτό θα «αφυπνίσει» τις οικολογικές ανησυχίες του καθένα. Αποτελεί ένα εξαιρετικό «αντίδοτο» για την καταπολέμηση του άγχους και του στρες. Μειώνει ακόμα το αίσθημα του φόβου, "καλμάρει" τον θυμό και προσφέρει συναισθηματική ισορροπία. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, θα συμβάλλει ακόμα θετικά, σε όσους επιθυμούν να έρθουν σε στενότερη επαφή με την φυσική τους υπόσταση και να αυξήσουν την σεξουαλική τους ενέργεια. Ο Κρύσταλλος Smoky Quartz, ενεργοποιεί το Chakra της Γης.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολύτιμος λίθος Smoky Quartz (Χαλαζίας Καπνιάς), θεωρείται πως είναι αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση του πόνου της κοιλιάς και των ποδιών. Θεωρείται ακόμα πως είναι ευεργετικός για την καρδιά και το αναπαραγωγικό σύστημα και πως καταπραΰνει τους μθικούς πόνους και τον πονοκέφαλο.

Χρησιμοποιήσετε τον Κρύσταλλο Smoky Quartz (Χαλαζίας Καπνιάς) σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήσετε τον ακόμα σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού, προκειμένου να τον γεμίσει με ενέργεια, ή απλά κρατήστε τον στα χέρια σας για λίγα λεπτά, προκειμένου να αποβάλλετε το άγχος. Τοποθετήστε τον τέλος στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Λάπις Λάζουλι - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Κονγκλομεράτης (Conglomerate)
€ 1,90
Ιασπις Κόκκινος (Red Jasper)
€ 1,90
Σοδαλίτης (Sodalite)
€ 2,90
Ουνακίτης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή