Χαλαζίας Μαδεϊρα (Madeira Quartz)

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1755
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Οι Κρύσταλλοι Quartz, θεωρούνται γενικά ως οι πιο ισχυροί από όλους τους Κρυστάλλους, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε σωματικό επίπεδο. Έχουν την μοναδική ικανότητα να απορροφούν, να κρατούν και να απελευθερώνουν την ενέργεια, καθώς επίσης και να την ξεμπλοκάρουν. Ο Κρύσταλλος Madeira Quartz (Χαλαζίας Μαδεϊρα), αποτελεί έναν εξαιρετικό «θεραπευτή» της ψυχής και του σώματος. Θα καταπραΰνει τις φοβίες και θα προσφέρει εσωτερική γαλήνη, μετά από μια επώδυνη συναισθηματική εμπειρία. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, θα αποτελέσει έναν «πολύτιμο φίλο» σε όσους επιθυμούν να κάνουν μια καινούργια αρχή, βοηθώντας τους να αφήσουν πίσω τα δυσάρεστα βιώματα του παρελθόντος. Ο Κρύσταλλος Madeira Quartz, ενεργοποιεί το Ιερό Chakra.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Madeira Quartz (Χαλαζίας Μαδεϊρα), θεωρείται πως είναι ευεργετικός για το πεπτικό σύστημα. Θεωρείται ακόμα, πως είναι αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση του πόνου της σπλήνας, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει την κυτταρίτιδα.

Χρησιμοποιήσετε τον Κρύσταλλο Madeira Quartz (Χαλαζίας Μαδεϊρα) σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήσετε τον ακόμα σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού ή στον εργασιακό σας χώρο, προκειμένου να τον γεμίσει με γαλήνη. Τοποθετήστε τον τέλος στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Ίασπις Δαλματίας (Dalmation Jasper)
€ 1,90
Μάτι της Τίγρης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Αμέθυστος (Banded Amethyst)
€ 2,90
Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Αχάτης Πολύχρωμος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή